Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Aqulla

POlska chyli się ku upadkowi.Czy nieuchronnemu?

Polecane posty

Gość Aqulla

Ostatnio dość bacznie przyglądam się sytuacji w tej naszej, a raczej ICH POlsce i jestem zatrwożona tym co się tutaj wyprawia. Nasz kraj nie tylko traci resztki narodowego majątku, ale też swoją kulturę i tożsamość. Jedni kombinują przy lekturach szkolnych by usuwać cenne pozycji. Drudzy kombinują przy służbie zdrowia, która woła o pomoc. Trzeci chcą wprowadzać bunt obyczajowy i relatywizm moralny. A cała reszta świruje dla własnych korzyści nie interesując się losem rodaków, którym brakuje dosłownie na wszystko. Tak się zastanawiam czy ten kraj ma jeszcze jakąś przyszłość? Przecież na odmianę zachowań polityków nic się nie zapowiada-na lepsze, bo jak tacy Palikoci i Biedronie są w Sejmie to ten elektorat jest coraz głupszy.

Gość wywrotowieczrepublikibananowej
Czy to coś nowego? Polska to republika bananowa w której politycy grają na coraz węższym rozumowaniu swego kapitału czyli wyborcach. Wolna amerykanka.

Gość Aqulla
Smutno mi z powodu tego co się w kraju dzieje... Kiedyś się tym nie interesowałam specjalnie, ale teraz kiedy to się zmieniło-i widać to gołymi oczami, uważam że jest bardzo niedobrze.

Gość gość
Do autora (ki).Święta prawda!!!

Gość fbhjhbjsdgbk
donald tusk c**j mu w dziób

Gość Janusz Pe
EEEEE tam :D My tylko chcemy żeby pedofilia była orientacja i by pokazywano programy telewizyjne rodem ze USA :D