Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Ile żyją plemniki???

Polecane posty

Gość gość

Cześć dziewczyny! Mam pewien problem,który zapewne sama stwarzam,ale to doprowadza mnie do szaleństwa. W niedzielę(16.02.14) uprawiałam peeting z moim partnerem,byliśmy w ubraniach,wytrysk miał miejsce na moim brzuc****ego palce nie miały styczności z nasieniem.Po całym zdarzeniu poszłam umyć brzuch w wodzie i mydle,dopiero po jakiś 20minutach poszłam pod prysznic.Boję się,że plemniki przeżyły i dostały się razem z wodą do mojej pochwy.Dodam,że miałam wtedy dni płodne,od wczoraj zaczęły boleć mnie sutki,do okresu zostało jeszcze 12 dni.Cykle mam regularne co 30 dni. Zaniepokoiły mnie te sutki bo nigdy mnie nie bolały,ale podobno mogą boleć przed okresem i po owulacji.Jak myślicie moge stresować się ciążą? Teraz dzidzia nie byłaby wskazana,niedługo pisze mature,więc dziecko teraz odpada. Proszę o jakąś rade :((

Gość gość
chyba około 3 dni w sprzyjających warunkach ( w śluzie pochwowym)

Gość gość
Czyli mogłam zajść w ciąże?

Gość gość
nie nie ma opcji, no chyba że dotykał twojej pochwy zanieczyszczonymi palcami

Gość gość
Jego palce nie miały styczności z nasieniem.Troche mnie uspokoiłaś,ale martwią mnie te bolące piersi.Od czego mogą boleć?

Gość gość
Na maturę dziecko doda ci siół mi będziesz w pełni dojrzała.Teraz weź i poczytaj biologię jak się zapyla kobietę.Korepetycji udzieli ci mama.