Nimessa 0 Napisano Luty 21, 2014 Gosc Biedny chlopak ;) Daj mu troszke odpoczac aby nabral sil na niedziele ;) Gosc 2 Ja tez ide wedlug tego kalendarza... przyznam sie,ze z poczatku zaznaczalam opcje dziewczynki a moj zmienial na chlopca jak tylko sie oddalalam i pokazywal,ze wlasnie teraz musimy to zrobic ;) Teraz oboje nie zwracamy na planowanie dziewczynki lub chlopca. Ostatnio mialam dziwny sen o ktorym nie moge zapomniec. Stal obok mnie jakis mezczyzna ( mysle,ze lekarz) . Powiedzial mi,ze jestem w ciazy . Nie uwierzylam w to bo wiedzialam,ze mam okres . Ale on dalej swoje mowil. Nie zrozumialam czy powiedzial iz jestem w 4 miesiacu czy bede czwartego miesiaca roku w ciazy :/ Wy tez miewacie juz sny o ciazy? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 My nie planowalismy chlopca czy dziewczynki.na slodycze patrzec nie moge ale za to wszystkie ogorki kiszone i kapusta z domu zniknely.normalnie szal na kwasne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc2 Napisano Luty 21, 2014 Wiesz, mój facet strasznie chce córeczke;] a mi to obojetne byle bylo wszystko dobrze. Tez zaznaczalam na poczatku, ale juz tego nie robie. A snów o ciąży jeszcze nie miewam, a sprawdzałas w senniku co znaczy ciąża? Miejmy nadzieje ze sie sprawdzi ;] Ja dzisiaj mimo że mam nie plodne tez mojego mezczyzne wykorzystam ;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimessa 0 Napisano Luty 21, 2014 Ja mam sasiadki, dwie siostry ktore nawet nie wiedza kto jest dzieckiem ojca. Zrobily wyliczenia, ktory ma lepsze dochody i wypadl biedak. Jedna i druga urodzily, calymi dniami siedza w domu z dzieciaczkami . Moze z 2 razy wyszla ktoras z wozkiem na spacer z dzieckiem. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc2 Napisano Luty 21, 2014 Dobrze ze znikaja ogorki, i kapusta niz maja znikac opakowania ptasiego mleczka, czekolada :] korzysc dla ciebie ;] wiadomo ze ciaza to piekny stan gdzie mozna jesc i tyc;] ale chyba kazda z nas chce w miare dobrze wygladac i dobrze sie czuc, a potem tylko puchna nogi, ciezko sie chodzi, siostra mojego faceta ;przytyla 2x po 30kg i zle wspomina ten stan i zrzucanie tego pozniej ;] Nimessa szkoda gadac na temat takich dziewczyn, czysta patologia. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimessa 0 Napisano Luty 21, 2014 gosc 2 Moj chce miec dwojke dzieci chlopca i dziewczynke . Dokladnie w takiej kolejnosci bo mowi,ze chlopak musi byc starszy od siostry by mogl ja bronic przed chlopakami :) A jako mezczyzna wie,ze on decyduje o tym czy bedzie chlopiec czy dziewczynka wiec zrobi tak aby byl chlopiec i tak ;) Interpretacji mojego snu ciezko szukac w sennikach. Poniekad jest symbolem dobrego znaku i spelnienia oczekiwan :) Jak wy to i ja takze :) Zabiore go na lody, potem kolacyjka przy swiecach, seksowna bielizna i wykorzystam go , lub jego plemniczki :] hahah Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimessa 0 Napisano Luty 21, 2014 Ja tam moge nawet przybrac 40 kg :) Byle bylo zdrowe. Chociaz u mnie w rodzinie dziewczyny po ciazy wygladaja lepiej nizeli przed ciaza. Ja sie tym jeszcze nie przejmuje, bo pierw trzeba byc w tej calej ciazy . Pewnie,zle mysle i mnie za to zjedziecie ale tak sobie mysle,ze skoro niedlugo bede chodzic z brzuchem to po co mam sobie teraz czegos odmawiac? Ale to miedzy nami :) Pochlaniam wszystko w masakrycznych ilosciach ... w sumie jeszcze waga nie ruszyla :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc2 Napisano Luty 21, 2014 Heh no ja wlasnie chyba dzisiaj tez zrobie mojemu mezczyznie pyszna kolacje deser i zaczne dzialac;] nie ma wymowek, czy po owulacji czy przed trzeba dzialac, moze sie zawsze przesunac;] no my tez chcemy miec dwojke ale najpierw dziewczynka zeby byla pewnosc ze juz bedzie mial core a pozniej moze byc chlopak ;] faceci i ich wyobraznia oni o wszystkim niby decyduja;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc2 Napisano Luty 21, 2014 No a u mnie jest wlasnie odwrotnie, zaczelam zdrowo jesc, wiecej szpinaku, buraków, soków z wyciskarki, cwicze 4-5razy w tyg, chodze na spacery godzinne. Jesli ja bede sie lepiej czula to moje dzieciatko moze tez, ja pewnie tez bede niedlugo w ciazy;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimessa 0 Napisano Luty 21, 2014 Oczywiscie,ze jesli ty lepiej bedziesz sie czula to i dzidzius takze ;) ja nie mam co narzekac na diete, moj uwielbia robic i jesc nalesniki ze szpitakiem lub makaron z brokulami. Zawsze musi byc rownowaga wszystkiego . hmm a bieganie za autobusem sie liczy ? :] To takze cwicze . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc2 Napisano Luty 21, 2014 EEE no to jak biegasz za autobusem to wszystko gra ;] a kiedy dalej dzialasz o dzidzie? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Nimessa 0 Napisano Luty 21, 2014 Pytanie :) Kiedy my nie dzialamy o dzidzie ? Najlepsze dni do dzialania u mnie zaczynaja sie miedzy 26.02 a 3.03 , mimo tego dzisiaj wieczorem tez sprobujemy ale tak na calkowitym luzie. W koncu musi byc rozgrzewka :) A jak u Ciebie ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc2 Napisano Luty 21, 2014 no ja teraz czekam na miesiaczke powinna byc 24;] tzn nie czekam ale jak przyjdzie mowi sie trudno;] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 21, 2014 o kurczę ale mam zaległości ;) lecicie z tymi wpisami :) jak zaglądałam wcześniej było cicho a teraz wchodzę i wielkie zdziwienie :) dobrze że nasze forum nabiera tempa :) wiecie co ,pisałam już na innych forach i tam dziewczyny się już dobrze znaja i zżyły się ze sobą,i tak jakoś jak obcy się czuję ;) niby nie wyganiają ale mają już swoje grono ;) Nimessa-ja robiłam kiedys świecę po sexie.mój mąż nic nie mówił,ale mi się to znudziło:) większych efektów to nie przyniosło ;) chyba jest już kilka dziewczyn które zobaczyły dwie upragnione krechy :) gratuluję z całego sera i mam nadzieje że i resztę dziewczyn spotka niedługo takie szczęście ;* Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 21, 2014 dziewczyny ja też ćwicze min 4 razy w tygodniu po przynajmniej godzinie :) lepiej się czuję jakoś ;) ale tak się zastanawiam czy te ćwiczenia nie działają niekorzystnie na zapłodnienie i wgl?:) no bo jakieś skakanie albo podskoki czy to nie działa na naszą nie korzyść kiedy staramy sie o dziecko ?;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Dziewczyny jaki jest śluz podczas owulacji? jedni piszą ze rozciągliwy a drudzy ze nie. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 21, 2014 gościu ja mam w okresie owulacji przejrzysty,śliski śluz,czasami jest bardzo rozciągliwy,czasami mniej,różnie ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 21, 2014 dziewczyny będe pisać z tego pseudonimu ok ?;) ten drugi to gosia9a ,ale stwierdziłam że ten jest lepszy bo już się do tego przyzwyczaiłam i ciągle się zapominam :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 I jak tam dziewczyny ktora dzisiaj proboje? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gosc2 bede teraz jako zula Napisano Luty 21, 2014 Ja wlasnie zjadlam z moim meniem kolacje i ogladamy film mecze go dzisiaj troche a co tam:) caly czas mysle czy sie udalo czy nie. A odnosnie cwiczen mysle ze trzy pierwsze miesiace sa najwazniejsze ale na tym etapie raczej nie zaszkodza. Lepiej byc aktywna Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość_M Napisano Luty 21, 2014 ja zaraz próbuję tylko niech mąż przyjdzie z pracy :) wiecie, że to nawet męczące, bo w moim przypadku kiedy cykl trwa od 28 do 33 dni wychodzi, że trzeba się naprawdę duuużo starć :) myślę, że to mogę zaliczyć do moich ćwiczeń fizycznych :p Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość_M Napisano Luty 21, 2014 Lekarka mi powiedziała, że z ćwiczeń nie należy robić brzuszków i nie wolno dźwigać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Wasi to chociaz wracaja.moj na weekendy przyjezdza ale nam sie udalo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 21, 2014 a u mnie coś sie poprzestawiało znowu,w środę po południu zaczał mi się okres a dzisiaj po południu koniec .zaczyna się już czysty śluz pojawiać i w dodatku mam okropny metaliczny posmak w ustach,aż zaraz zeby chyba pójdę umyć.Może jakieś skutki uboczne clo . Miłego wieczorku dziewczynki ;) udanych staranek ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 21, 2014 brzuszków nie robię bo troche się właśnie boję,czasami zdaży mi się coś dzwigać,ale jeszcze przed owulką jak coś żeby sobie nie zaszkodzić.:) Ja to mam coś takiego znowu,że lubie ćwiczyć,ale mam jakieś głupie przekonanie,że jak się zbliża termin miesiączki to sie boję że może się zarodek nie zagnieździć bo te ćwiczenia i wgl,i suma sumarum w terminie miesiączki też ćwiczę a potem przychodzi @ i takie głupie przeświadczenie mam ,że a może jakbym nie ćwiczyła to by się udało,może ćwiczyłam zbyt intensywnie.:) Wiem że to głupie,ale coż ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Ja sie wlasnie dziwie ze nie mam metalicznego smaku.ale za to wech niesamowity.moj sie smieje ze przez telefon wyczuje czy wypil piwo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 21, 2014 to wgl dziwne że go mam,bo najczęściej dziewczyny na innych forach piszą że miały takie objawy ciąży ;) a ja nie jestem przecież w ciąży więc nie wiem skąd coś takiego u mnie :) dziwne ;) przynajmniej masz kontrolę nad nim ;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Kochana on sie tak cieszy ze bedzie tatusiem.jak sie dowiedzial to na drugi dzien kosz kwiatow dostalam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość brzoskwinka14 Napisano Luty 21, 2014 ojejku :) to gratuluje ;* zazdroszczę szczerze mówiąc :) i bardzo dobrze że dostałaś,wkońcu nosisz po sercem jego dziecko ;0 mogę zapytać który tydzień :) prześlij troche ciążowych fluidów :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Luty 21, 2014 Dopiero 5 tydzien Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach