Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Polecane posty

Hej co sądzicię o pieluszkach baby dream z rossmanna ją wczoraj kupiłam pierwszy raz i przyznam szczerze że jestem miłe zaskoczona. Dotychczas używalam głównie z firmy pampers i początku trochę dady. Myślałam że jak to zwykle pileuszki "sieciowkowe" to będzie lipa straszna ale zaskoczyla mnie cena i jakość. Pupa corci była sucha gumki nie obciskaja waleczkow na nogach i są całkiem miękkie przynajmniej milsze w dotyku jak jedynki z dady. Proszę o wasze opinię czy znacie jeszcze jakieś inne pieluchy np z lidla akta tesco warte kupna? Z góry dziękuje za pomoc :)

Gość Justann
Tez używam tych z Rossmanna i jestem zadowolona, choć jeśli chodzi o cenę, to warto sprawdzać promocje, bo nieraz zdarzało się, że duża paczka pampersów wychodziła tak samo jak te z Rossmanna. Z Tesco miałam tylko raz i straszny shi*, albo ja trafiłam na jakieś felerne opakowanie. Nie dość, że jakieś dziwne (źle dopasowane) to jeszcze część z nich była źle zrobiona (ta wata była w złym miejscu i wychodziła górą lub dołem).

My akurat wczoraj trafiliśmy na promocję ale jeśli o to chodzi to mąż zawsze liczy które się bardziej opłaca . Przeważnie w promocji pampersy wychodziły taniej niż jakiekolwiek inne. Wczoraj była sytuacja bez wyjścia gdyż pampersy w domu się kończyły wybór trzeba było kupić a słyszałam właśnie że baby dream są całkiem całkiem godne polecenia

Gość gość
Szczerze mówiąc, w jakimś wątku zjechałam te pieluszki, bo wydawało mi się, że przeciekają. Teraz jednak chyba nauczyłam się je dobrze zakładać i nie mieliśmy żadnej wpadki. Pielucha jak pielucha, na coś, co i tak jest do za...rania i zasikania nie warto wydawać majątku moim zdaniem :) Pampersy używaliśmy i jedyny mankament jest taki, że one autentycznie śmierdzą jakimś klejem, czy czymś w tym stylu. Aczkolwiek nigdy nie powodowały uczuleń, więc pewno nie jest to szkodliwe.

U nas żadne pieluszki nie powodują uczulenia. Kiedyś psioczykam na pamperry bo rzekomo przeciekaly ale to też była kwestia prawidłowego zapinania :-P

Gość pennyyyy
miałam je, były całkiem ok!