Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czarnaFIST

Orgazm analny pytanie

Polecane posty

Gość czarnaFIST

Hej, mam pytanie! Chodzi o to jak w samotności doprowadzić się do orgazmu... orgazmu analnego. Nie mam chłopaka, ani nikogo kto by mi mógł w tym pomóc. Staram się wkładać sobie z wyczuciem coraz większe rzeczy do tyłka (fisting) i nieziemsko mnie to podnieca. 2 razy byłam bliska dojścia: raz 4 palce bardzo szybko wkładałam sobie w o***t, a nie dawno masturbowałam się dziwnym plastikowym przedmiotem o średnicy 11cm, a wchodził na jakieś 15. Czułam wtedy dreszcze, byłam nawilżona, rozluźniona, gdy skończyłam z podniecenia trzęsły mi się nogi, ale niestety nie doszłam A BYŁAM BLISKO! I pytanie do was, jakie znacie "tajne metody" takiej masturbacji? Dodam, że jestem niepełnoletnia i nie stac mnie na żadne dildo, itp. Z góry dziękuję za pomoc (jak was to obrzydza to przepraszam, nie czytajcie ;) )

Gość gość
Jakbyś była facetem to można by dawać rady. Ale jako kobieta nie masz prostaty, więc pozostaje tylko zadbać o większy nacisk na pochwę.

Gość gość
Poszukaj w stajni dobrego ogiera i mu się wystaw. Końskiej pały nic nie zastąpi.

Gość mateuszek22
spróbuj coś wibrującego ;] skad jestes chetnie bym ci pomógł dojść paluszkami bym ci gładził łechtunie

Gość ona22xx
Dupa to jest do srania małolato!!! Strach pomysleć co ty pozniej bedziesz wyprawiać.Masakra ta dzisiejsza młodzież.Nauką sie zajmij a nie głupoty w głowie

Gość mateuszek22
anal jest super nie przejmuj sie tutaj pisze jakiś prawik co to sie nie myje.

Gość qwerty9009
Do mateuszek22: pewnie jesteś gejem

Gość gość
Orgazm analny istnieje. I tyle w temacie. Zal sluchac osob ktore twierdza ze taki orgazm nie istnieje.

Gość gość
Wydaje mi się ze jest to spotęgowany orgazm łechtaczkowy..przy analu łechtaczka odgywa znaczącą rolę:].. Zresztą tylko 30% kobiet jest zdolnych do orgazmu pochwowego, i to nie przy kazdym stosunku

Gość gość
To nie orgazm analny tylko przez stymulowanie pochwy pod naciskiem Tak samo mozna pelnympecherzem wywolac orgazm przez odpowiednie zatrzymywanie moczu w cewce naciska wtedy na punkt G i bez penetracji jest orgazm

Gość gość
Moja dziewczyna mowi ze orgazm analny jest inny niz np lechtaczkowy czy pochwowy.

Gość gość
nie ma czegos takiego jak orgazm analny masz wyzej napisane.patole chca wierzyc to niech sobie wierza w co chca.wohohohhoo jeszcze ci pocisnie ze ma orgazm gardlowy.stuknij sie chlopcze w glowe.drazniac poszczegolne odcinki pochwy przez o***t mozna wywolac orgazm i bedzie troche inny niz podczas drazninia bezposrednio wewnatrz pochwy ,ale to nie bedzie orgazm o******czy

Gość gość
Ale z was debile ja p*****le. piescisz lechtaczke to masz orgazm lechtaczkowy piescisz pochwe to masz orgazm pochwowy piescisz o***t to masz orgazm analny piescisz piersi to masz orgazm sutkowy to tylko nazwa idioci a tu jeden drugiemu na sile chce udowodnic ze orgazm analny nie istnieje. sam sie puknil w glowe tepaku.

Gość gość
kochanie umiejetne pieszczenie piersi powoduje ze pewne polaczenia nerwowe miedzy ta sfera a dolem wywoluja pulsowanie pochwy oraz skurcze macicy lub erekcej lechtaczki wowczas kobieta przezywa orgazm i nazywa sie to skorotowo ale nie oznacza ze przezzywa orgazm w piersi zrozumiales juz? tak samo z seksem analnym, okolice o***tu sa wrazliwe na pieszczoty sam o***t nie, ale draznienie go i napieranie przez niego na pochwe wywola orgazm czasami

Gość gość
co za debile dalej nikt nic nie rozumie. nauczcie sie czytac ze zrozumieniem matoły.

Gość gość
Co za ludzie się tutaj wypowiadają? Wiem bardzo dobrze jak wszystko robić aby było bezpiecznie, chodzi m o wyłącznie przyjemność i zaznaczam, że ludzie którzy nie mają ochoty niech tego nie czytają. Myślicie, że to robię zamiast się uczyć czy co? Proszę o odpowiedzi NORMALNYCH i traktujących poważnie to co piszę. Bo wiem, że się da, byłam bliska orgazmowi analnemu. (co za poziom tej strony...szkoda mi niektórych..)

Gość gość
OK, jak macie więcej porad to piszcie bo to wciąż mało

Gość gość
cyt.: biseksualny k*******n orgazm (zawsze dzięki łechtaczce) wywołany drogą analną. no takie to trudne jak wy szkoły pokończyliście👄 dodatek: orgazm męski analny to coś podobnego, czyli ejakulacja nie przez walenie konia a poprzez stymulację stercza penisem, palcem lub dildem. Czysty orgazm analny u kobiet nie istnieje, musi być jakiś kontakt z łechtaczką czy punktem G poprzez ścianę o******cy. Wiele kobiet na próżno szuka orgazmu w duupie mając uszkodzoną łechtaczkę lub ukształtowaną oziębłość seksualną.

Gość gość
odejdź od kompa weź się za życie. Może znajdziesz jakiś cudem dziewczynę i sprawdzisz jak to jest. Ja uwielbiam sex analny, daje mega przyjemność i orgazm.

Gość gość
a ja właśnie takim orgazmem rozpoczęłam dzień :) wyszło, że dzisiaj spałam sama, bo męża mi z łóżka na kilka dni wywiało. obudziłam się o 6:00, bo zapomniałam, że ferie i nie wyłączyłam budzika..wyłączyłam budzik i naszło..dotykałam ud i piersi..naszło bardziej...pobiegłam boso po rezerwowego ptaszka..mrrr..pocierałam nim szparkę, masochistycznie nie wciskając go do środka..pokrył się śluzem wypływającym ze szparki..jedną ręką wsunęłam go do środka, a drugą pocierałam łechtaczkę..przyjemnie, rozkosznie, szybciej i mocniej..za mało...przesunęłam go bliżej drugiej dziurki i wsunęłam główkę..mięśnie zaciskały się mocno..troszkę bolało. wysunęłam i po chwili ponownie napierałam na zaciśnięte mięśnie..wszedł z oporem i znowu tylko troszkę..palce w tym czasie penetrowały szparkę i łechtaczkę.drażniłam się ze sobą wsuwając i wysuwając go tylko troszkę..uległam..wbiłam go głęboko..rozkosz..palce pieściły łechtaczkę, wypełniały jedną dziurkę, a drugą wypełniał ptaszek..wtedy juz szybko i głęboko..drżenie, rozkosz..ech...chyba jeszcze raz przywitam dzień :)

Gość Przemo przemoze 22
Moj by ci chyba niewszedl w dupke bo mam 15cm srednicy

Gość gość
chyba długości :D

Gość gość
skoro średnicy 15 cm... uhuhu, ile masz długości? Chętnie bym takiego przyjęła w dupkę ;D

Gość gość
Mój ma 20,5/15,5 pasował by Ci ? :) Mogę się z Tobą zabawić :)

Gość gość
ale kiedy ja nie robię konkursu na największego :D nie wiem dlaczego facetom się wydaje, że im większy tym lepszy :D a w d..tam z ptakiem..palce muszą być sprawne :D

Gość gość
Nie tak ale ... wielkość też ma chyba jakieś znaczenie :)

Gość gość
z naciskiem na "jakieś" :D

Gość gość
" jakieś " ?

Gość gość
rozmiar ma jakies znaczenie ale najwieksze technika i wiele pan powie ze malym chu****iem mialy lepsze orgazmy niz nieumiejetnie uzytym naganiaczem