Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Było fajnie, a on przestał się odzywać

Polecane posty

Gość gość

Znamy się miesiąc i ta sytuacja już powtarza się 2 raz, spotykaliśmy się ponad tydzień, póxniej nie odzywał się kilka dni, następnie przeprosił, ze dużo miał na glowie, itp., zaczelismy z powrotem się spotykać i dalej od 4 dni, nie odzywa się, nie odpisuje na smsy, to chyba nie jest normalne?

Gość miłość nie zna przeszkód
ma problemy emocjonalne/psychiczne lub ty je masz. Zbyt dużo oczekiwań!

Gość gość
prowo kobieta sama nie pisze sms do faceta!

Gość gość
że niby kobieta pierwsza nie może napisać sms?

Gość gość
Tak zwykle zachowują się ci niezainteresowani niestety albo grajacy na dwa fronty.

Gość gość
też mi się tak wydaje pewnie ma kogoś

Gość gość
za 1wszym razem przepraszał mnie, że był zajęty, miał dużo pracy i 3 dni nie mógł smsa napisac ...

Gość gość
Jako facet mogę Wam napisać w ten sposób, jeśli mężczyzna jest zainteresowany znajomością z daną kobietą, to sorry może dziać się wszystko, ale zawsze znajdzie czas na spotkanie czy odpisze na sms chociażby telefon wpadłby mu do rzeki - to po pierwsze. Po drugie musicie sobie zdawać sprawę z tego, że faceci nie zawsze szukają tylko Waszej dziurki, ale niekiedy chcą się związać, pokochać, a podczas poznawania się często wychodzi że dana kobitka nie spełnia pewnych oczekiwań i po prostu facet chce się wycofać nie raniąc uczuć drugiej osoby, tyle - życie jest brutalne ;(

Potwierdzam. Niedawno zaczęłam się spotykać z chłopakiem, który też ma sporo na głowie, ale zawsze znajdzie chwilę, żeby napisać smsa. To nie znaczy, że masz od razu skreślać znajomość. Ale nie nastawiałabym się na coś większego jeśli jego zachowanie się nie zmieni. Life is brutal and full of zasadzkas i kopas w dupas:)