Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dwulatek ciagle przybiega w nocy do naszego lozka

Polecane posty

Gość gość

juz mnie to czasem zloscu,bo sie przyzwyczail moj syn i co noc do nas przybiega. Co zrobic aby spal sam???aby cala noc spal u siebie w lozeczku?? pomozcie MAmy prisze!!

Gość gość
chce się potulić - czy coś w tym dziwnego - wy to byście tylko chciały urodzić a potem niech się dziecko zajmie sobą - 2 latek to jeszcze małe dziecko - potrzebuje bliskości - zwłaszcza jak mama poszła do pracy lub ma drugie .. poprostu tul go jak chce i już

Gość gość
ktoś tu na kafe napisał kiedyś że zamknał sobie sypialne na klucz - dziecko popłakało potłukło się itd aż przestało przychodzić..

Gość gość
Słodkie :) Jeju ciesz się, to tak szybko minie, jeszcze tylko kilka lat będzie się tulił.

Gość gość
może kup mu łóżko jego własne - żeby się w końcu wyspał porządnie a nie spał w łóżeczku - przecież to mega nie wygodne i ograniczające

Gość gość
do setki nie będzie spał z wami .... chłopaczysko urośnie i potem do pokoju was nie wpuści , ciesz się nim póki jest malutki i garnie się do was niech se pośpi z wami

Gość qwsx
ja mam dziecko dwuletnie i powiem tak, że nie wyobrażam sobie zostawic takiego malucha w innym pokoju... to jeszcze wbrew pozorom małe dziecko. Mała ma łóżeczko u nas w sypialni obok naszego łóżka i jak tylko w nocy się przebudzi to ładuje się do nas i tak zasypia do rana, ale zdarza się to coraz rzadziej. Przeważnie już przesypia nocki. Zastanów się czy dobrze robicie zostawiając małe dziecko samo w innym pokoju, bo byc może boi się byc sam w pokoju

Gość gość
moja ma 1,5 roku i tez czesto przychodzi do nas. ja to lubie, wiem, ze juz niedlugo :).

Gość gość
mój do 9 lat tak przyłaził

Gość gość
moja 5latka tez przychodzi :)

Gość ANOOOO
U mnie córka od urodzenia spi sama w swoim pokoju. Czasami wlasnie w wieku 2 lat przychodziła w nocy przytulic sie ale zawsze odprowadzam ja do swojego łóżeczka . Przejdzie mu tylko odprowadzaj go do łóżeczka.

Gość gość
moja 5 latka zasypia u siebie i czesto przychodzi do nas do pokoju ale spi na 2 lozku. a rano jak jej pozwole cmyk do nas do lozka. a ja lubie spac z corka. np. rano lezymy ogladamy bajki, wyglupiamy sie.

Gość gość
Moja ma 2,5 roku i tez w nocy przychodzi, ale dla mnie to nie problem. Raczej jak przyjdzie o 4-ej rano to w niczym mi ani mężowi nie przeszkadza. Za to uwielbiam czuć jej łapki ktore otulaja moja szyje. A tak poza tym to powiedz autorko. Lubisz spać sama? Czy moze wolisz sie przytulić do meza?

Gość gość
mój 3 latek ma swoje łóżko obok naszego - nieraz wskakuje do nas - przytula się a potem sam wraca do siebie .. mój miał taką faze częstszego budzenia się jak nauczył się sikać .. siku się chcialo a na spaniu już nie umiał.. trzeba było wysadzić na nocnik i spał dalej

Gość gość
Małe pytanie do tych co dzieci maja łóżka w sypialni rodzicow (nie mowię o niemowlakach). Jak uprawiacie seks skoro wasze dziecko śpi obok?

Gość gość
mój ma 1,5 roku i nigdy z nami nie spał, od urodzenia w swoim łóżeczku, a od roczku w swoim pokoju, i mimo, ze wychodzi z łózeczka sam rano, to bawi się w swoim pokoju lub przychodzi mnie obudzić i zrzucić z wyra, ale nigdy nie poleży a tym bardziej nie pośpi ;)

Gość gość
normalnie:P dziecko które ma 2 czy 3 lata nie wie co to seks a nie robimy tam bóg wie czego żeby miało mieć traumę... co zobaczy? zwykle jak mąż leży na mnie do połowy przykryty kołdrą i jak się całujemy... wielkie mi rzeczy... czasami jak nam padnie sam w drugim pokoju to go tam zostawiamy, mamy więcej luzu ale człowiek nie szaleje bo dziecko w każdej chwili może przyjść... a co do spania... ktoś tu kiedyś napisał że jestesmy jedynymi zwierzętami które nie spią z dziećmi... nie widzę w tym nic dziwnego że 2 czy 3 latek przyjdzie w nocy się przytulić, to chyba naturalna potrzeba dziecka... sama też wolę przytulić się do męża niż sama spać a jestem dorosła więc czemu dziwić się dziecku??? dzieci szybko z tego wyrastają, trzeba korzystać:) a nie wpuszczając dziecka do siebie nie odmawiacie mu spania z wami tylko odmawiacie mu bliskości... gdyby mąż nie chciał was przytulać byłoby wam smutno, dziecku też jest...

Gość gość
Wiesz to nudny seks musicie mieć :/

Gość gość
I ktoś napisał ze jestesmy jedynymi zwierzętami ktore nie śpią z dziećmi. Zwierzętami? Ja jestem człowiekiem a nie zwierzęciem.

Gość gość
Dzieci nie powinny spac z rodzicami, po co tak przyzwyczajac? Odprowadzaj caly czas do lozeczka az zasnie ale nie pozwalaj żeby z wami spal do rana! Jak odprowadzanie nic nie da to zamknij sypialnie. A pozatym dwulatek powinien juz pukac do sypialni rodzicow.

Gość gość
Przez kolano bachora i do pokoju bez klamek to sie oduczy wlazic do pokoju rrodziców. Kto to widzial zeby taki stary koń lazil przeszkadzaćc w nocy rodzicom? Wykopalabym go na kopach na twoim miejscu. Ma swoj pokoj i wyro to niech tam spi a nie zawraca gitare po nocach.

Gość gość
kiedyś w podobnym temacie ktoś napisał o tych zwierzętach... świat organizmów żywych dzieli się na rosliny i zwierzęta, i grzyby i coś tam jeszcze a nie na rosliny, zwierzęta, ludzi i grzyby... jesteśmy gatunkiem zwierząt, podobno myślącym... i jako jedyni najszybciej chcemy odciąć się od dzieci choć tylko nasz gatunek wymaga tyle lat do przystosowania się do samodzielnej egzystencji... hipokrytki jesteście:/ same lubicie i chcecie się przytulać a odmawiacie tego dzieciom:/

Gość gość
Nie wolno przyzwyczajać dziecka do spania z rodzicami, swój pokój powinno mieć od urodzenia i własne łóżeczko a nie u rodziców grzać giry. Jak to wygląda jak taki duży dzieciak wpada w nocy do rodziców, a jakby uprawiali seks? Sypialnia to miejsce gdzie rodzice mają swoją prywatność i dziecko nie ma prawa tam wchodzić no chyba że od 7 rano, a tak powinna byc zamknieta a dziecko ewentualnie nauczone pukać jeśli już musi wejść. Ale i tak trzeba go zaraz odprowadzić do jego łożeczka pluszaka wetknąć do ręki i niech śpi.

Gość gość
kochana...mój ma trzy,śpi z nami w pokoju(jego łóżko złączone z naszym,)czyli głowami się prawie dotykamy,a i tak,jak glizda się wciśnie pomiędzy,ale tak cichutko,że nawet nie czujemy...za to rano,owszem bolące plecy...

Gość gość
ktoś o seks pytał...a czy tylko noc od tego ? a do dziadków nie chodzą? do przedszkola ? a jeśli nawet i wieczorkiem,to czy w jednym,czy w osobnym pokoju,to i tak nasłuchiwać trzeba,czy nie drepcze...;)

Gość gość
ja nie nasłuchuje czy dziecko drepcze bo kochamy się w sypialni zamknietej na klucz, nie jesteśmy terroryzowani przez nasze dziecko tak jak wy

Gość gość
Pewnie nie mowię ze w dzien nie mozna uprawiać seksu ale któraś z pan wspomniała ze kocha sie cichutko pod kołderka, maz na niej leży i nawet jak dziecko sie obudzi to i tak nie zobaczy. No ludzie!!!! Po pierwsze bym nie dopuściła do tego by dziecko śpi z nami w jednym pokoju, po drugie czy pojawienie sie dziecka oznacza monotonię w łóżku? Tez nie! Weźcie sie baby w łeb stuknijcie. Nie mam nic przeciwko temu ze dziecko przyjdzie nad ranem do naszego łóżka sie przytulić, ale bez przesady. Ze mam sie bzykac z mężem po cichutku bo obok śpi 3- latek.

Gość gość
no...wiesz....za ścianą nastolatek...który rano zrobił minę,że może byśmy tak ciszej...a moja mina bezcenna :D i nie żebyśmy jakoś hałasowali...bloki,ściany cienkie...ehh....juz bym trzylatka nad głową wolała,co to śpi i o bożym świecie nie wie...

Gość gość
Fajne macie mieszkanie skoro wszystko słychać. Nie mogłabym tak. Moje śpi w osobnym pokoju nie bezpośrednio za ścianą bo za ścianą mamy salon i nie wyobrażam sobie by do nas przychodziło podczas seksu, drzwi sa na klucz zamknięte i otwierane dopiero po, od 6 rano to już może dziecko przyjść bo mąż idzie do pracy ale nie wcześniej, oczywiście że się zdarza że stuka do tych drzwi w ciągu nocy to wtedy go odprowadzam aż do skutku do siebie i w końcu zasypia. Nie jestem za przyzwyczajaniem dziecka do spania z nami, to nie jest normalne.

Gość gość
błąd już zrobiłyście karmiąc piersią zamiast mm po czym wasze cycki do tej pory ładne dla męża stały się obwisłe i niepociągające. Róbcie tak dalej serio. xx masakra :o nie wiem czy wiesz tępa dzido ale piersi są do karmienia potomstwa i na szczęście nie każda kobieta ma za męża/partnera takiego tępego dresiarza, wychowanego na p****lach jak ty :o