Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dzisiaj u fryzjera

Polecane posty

Gość gość

Mialam stopniowanie. Fryzjerka zauwazyla ze mam gdzieniegdzie siwe wlosy, w koncu mowi "powinnas je jak najszybciej zafarbowac, glupio zeby mloda dziewczyna miala tyle siwych wlosow". Smieszne, bo podejrzewam ze bylam starsza od niej, jestem po 30-stce:)

Gość gość
bardzo intelektualnie rozwojowy temat wymysliłaś :\ prowokatorko ::P) a co nam twój fryzjer

Gość gość
już się dowartościowałaś? opowiedz coś więcej

Gość gość
upadają na dno ! !faktycznei kombinowanie na rózne sposoby a co fryzjer dzis?Ja tam nie chodzę: D

Gość gość
No dowartosciowalam sie. A raz jakas dziewczyna za kasa chciala ode mnie dowod jak piwko kupowalam:) ale jej bylo glupio potem

Gość gość
A tak a'propo fryzjera. Mam pewien problem ze swoją fryzjerką. Młoda dziewczyna, jestem z niej zadowolona. Chodzę do niej na farbowanie podcinanie włosów. Jest bardzo miła i profesjonalna, ale za każdym razem proponuje mi albo jakąś dodatkową usługę albo kupno jakiegoś firmowego produktu i nie są to rzeczy tanie. Kilka razy kupiłam, ale chciałabym odmówić bo nie jestem do tego przekonana. Boję się tylko, że po odmowie zacznie gorzej mnie traktować i będę musiała szukać nowej fryzjerki. Nie wiem jak to zrobić aby nie poczuła się urażona.

Gość gość
Po prostu powiedz "nie, dziekuje" I co to znaczy gorzej traktowac, zacznie cie ciagnac za wlosy, krzyczec na ciebie?:D Teraz wszedzie jest walka o kazdego klienta. Btw ja dzisiaj sama zapytalam fryzjerke czy moglabym kupic odzywke, powiedziala ze one nie sa na sprzedaz, a jak juz to sa bardzo drogie od-80zl, wzamian dala mi kilka probek za darmo.

Gość gość
od 60-80zl mialo byc;)

Gość gość
E tam, za własy nie pociągnie, na pewno ale atmosfera może nie być już tak miła. Po prostu przestanie się starać o moją fryzurę a spędzam na fotelu ok. 2 godz. Trochę sobie z nią plotkowałyśmy, opowiadałyśmy o swoich rodzinach i takie tam. Prawie jak przyjaciółki, tylko nie podobało mi się to, że tak nachalnie wciskała mi te produkty, jakby to była usługa powiązana ze sprzedażą.

Gość gość
Po prostu powiedz nie, dzieki moze innym razem. Nie tlumacz sie, malo to ma klientek, nie tobie to wcisnie innej.

Gość gość
Problem jest w tym, że ja jestem mało asertywna i pewnie ona przejdzie nad tym do porządku dziennego [ choć przypuszczam, że ona za każdy dodatkowy produkt czy usługę ma jakiś %] ale ja będę się głupio czuła, że odmówiłam. Jestem umówiona na sobotę i już to nie daje mi spokoju, a u fryzjera powinno się relaksować .

Gość gość
Ciekawe jak to wygląda ze strony fryzjerki.

Gość gość
nijak :) ma kasę to zapłaci ..tak sie domyślam :) że juz poszło dalej ,ojoj te fryzjerki ..przez radio "😭 :P A tyle razy proszę

Gość gość
bądz mniej wylewna :(echch , dobrze że ..:) :) przynajmniej nie wiedzą