Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Praca jako przedstawiciel handlowy bez doswiadczenia

Polecane posty

Gość gość

Czy jest możliwe,ze można zostać przedstawicielem handlowym po zwykłym ogólniaku, bez znajomości?

Gość gość
tak bedziesz chodziła z reklamówka i wciskał ludziom avon a te na górze będą wam robić fotki telefonem , rozsyłać i nabijać się z was

Gość gość
tak beędziesz chodziła z reklamówką i wciskała ludziom avon a te na górze będą wam robić fotki telefonem , rozsyłać i nabijać się z was taka prawda sorry tablet mi nawala

Gość gość
Nie chodzi o avon tylko o prawdziwa prace .Może w branży kosmetycznej ale bez sprzedaży detalicznej.

Gość to ja autorka ph
Zostałam zaproszona na rozmowę. Z tego co wiem to jeszcze 3 osoby zostały zaproszone. Prosili tylko by przyjść z pomysłem jak chce by wyglądała ta praca.

Gość gość
to w tesco szampon wykładac napólkę innych prac nie ma dla przedstawicieli

Gość to ja autorka ph
Jest to Polska firma.Mało znana ale ja ja znam z reklam z gazet lub z witryn w aptekach.

Gość to ja autorka ph
i co to moze być? Zastanawiam sie czy to moze być jakaś podpucha czy na serio mam szanse.

Gość to ja autorka ph
Dostałam!!! Przedstawiłam sposób reklamy produktu i spodobało sie im. Była jeszcze dziewczyna po studiach i chłopak w czasie zaocznych studiów. Wyszli niezadowoleni. Ale jestem zadowolona! W środę mam pierwsze szkolenie a od 3 marca zaczynam:) Od wczoraj nie moge sie powstrzymać, by sie nie chwalić :)

Gość gość
przyjdź tu po pierwszej wypłacie i się pochwal. zapewne dostaniesz procent od sprzedaży i nie będziesz taka radosna.