Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mONIKA1235

Co mam o nim myśleć?

Polecane posty

Gość mONIKA1235

Spotkałam fajnego faceta, rozmawialiśmy jaki tydzień, na gg potem zaproponawał spotkanie poszliśmy do pubu na drinka, było miło duzo wspólnych tematów, podobne poglady, zaprosił mnie do siebie, nieodmówiłam ale sexu NIE było, tylko jakies delikatne przytulanie, w ciaga tygodnia pisał codziennie pytał co słychac spotakliśmy sie jeszcze dwa razy tez bez sexu. I sie urwało on nieodzywaa sie domnie od niedzieli, olał mnie.? Co myślicie.

Gość gość
Jest dopiero wtorek...wyluzuj, napewno sie niedlugo odezwie

Gość mONIKA1235
No własnie mam tak nadzieje, fajny jest ale w ostanim zwiazku facet okłamymał mnie i niewiem czy potrafie zaufac, on wie otym.

Gość gość
teraz to wszyscy faceci chyba tak maja ze zapominaja sie odzywac a frajerzy nawt odwagi nie maja do tego zeby kulturalnie znajomosc zakonczyc

Gość gość
gość z 16:41 bingo

Gość gość
trzy spotkania bez seksu. Też bym się zniechęcił na jego miejscu.

Gość mONIKA1235
tak tylko ze te spotkanie niebyły ot takie bez czułosci

Gość mONIKA1235
nocowałam u niego za kazdym razrm, nawet ostani raz był goracy, mało brakowało ale to on sie powstrzymał, powiedział ze ma szacunek do kobiet

Gość gość
Ta, szacunek. Pewnie ma małego i nie chciał żebys go wysmiała. Po trzech czułych spotkaniach wie, że na następnym bedzie musiał pokazac ptaszka. Postanowił się więc zmyc po angielsku

Gość gość
skoro powiedzial ze ma szacunek do kobiet a ty chcialas cos wiecej to sie nie dziw ze milczy. brawo dla faceta bo pewnie szuka kobiety ktora tez ma szacunek do siebie a nie panienki do lozka bo jakby tak bylo to poszedlby do burdelu. Twoja wina.

Gość mONIKA1235
mysle ze to nie to, niewiem o co chodzi, ac czułosc była na tyle smiała ze czułam jakiten ptazek jest i wogóle, facet ma szacun ze niewykorzystał okazji ale moze doszedł do wniosku ze to zaszybkie tempo? Powinnam do niego napisać? czy poczekać?

Gość gość
jeszcze sie pytasz ze za szybkie tempo?? ile ty masz lat?

Gość mONIKA1235
żebym chciała coś wiecej, to bym dostała ale niechciałam i własnie on to uszanował,

Gość gość
sama sie placzesz w tym co piszesz

Gość mONIKA1235
ostania wypowiedz niejest moja,

Gość mONIKA1235
Niejestem laska co pcha sie do łuzka dla kazdego faceta, NIEbyło sexu, były jakies delikatne pieszczoty to wszystko wie co przezyłam i potrzebuje czasu na to zeby sie pozbierac po innym dupku.

Gość mONIKA1235
Dzieki jak zwykle można liczyć na czyjaś pomoc.

Gość gość
złoś do usunięcia wypowiedź i pisz dalej, potrafimy odróżniać wszywki :)

Gość gość
spała z nim w łóżku, d**y nie dała i myśli, że jest porządna. Przecież to jeszcze gorzej. Co za debilka.

Gość mONIKA1235
Ja niemiałam zamiaru z nim sypis ,tak wyszło dl mnie i dlaniego był potrzeban bliskośc, poprostu sie przytulić i to dostalismy, wiele wycierpielismy oboje, mam do niego napisać czy poczekać az sie sma odezwie?

Gość mONIKA1235
Tak sie zastanawiam, a moe to on wymyślił sobie historyjke, o zwizku 5 letnim i wielkiej krzywdzie, tylko poto zebym mu zaufała, juz sama niewiem

Gość gość
może zgrywa niewiniątko, tylko po co? przecież miał okazję, a nie wykorzystał. Mimo wszystko powinnaś zachować czujność, coś z nim nie tak :)

Gość szarik na102
Monika,ale męczysz konia

Gość mONIKA1235
Może męcze, ale niedaje mi to spokoju, poco było tyle zachodu. Niejestem ufna z natury bo zycie dało mi nie jednego kopniaka.

Gość gość
a moim zdaniem, koles jest zakochany w swojej dziewczynie, moze zerwali niedawno wiec koles hyc na gg poderwac szybko jakis substytut w tesknocie do dziewczyny. No i nawet szybko sie trafil zamiennik kochanej dziewczyny ktor ato po pisaniu na gg od razu wskoczyla mu do wyra. Koles sie poprzytulal i poudawal ze jest blisko (wszakze takiej bliskosci mu brakuje po stracie dziewczyny), sytuacja miala jeszcze miejsce dwa razy - wiec latwo poszlo. Koles sie chyba oczasnol ze z gowna bata nie ukreci - i najpierw jest poznanie potem zakochanie i otem czulosc. A nie bzyknol Cie tylko dlatego zepowiedzial Ci ze szanuje kobiety - czytaj szanuje swoja byla kobiete i wie z ejak wsadzi gdzies kutafona na lewo to bedzi eoznaczalo to prawdziwy koniec jego zwiazku..... Moze przemyslal- moz eto on zerwal i teraz przemyslal jeszcze bardziej. Mysle ze si enei odzywa bo albo wrocil do dziewczyny, albo stwierdzil ze zrobi to z nowa w odpowiedniej kolejnosci... Sorki ale troche wyglada to na to ze bylas dziura do zapchania .....z barku laku, z gowna bata nie ukrecisz........coz Nie dzwon do niego bo bedziesz czula sie fatalnie. A kole sjak chce si eodezwac to uwierz mi zawsze sie odzywa.

Gość gość
a moim zdaniem, koles jest zakochany w swojej dziewczynie, moze zerwali niedawno wiec koles hyc na gg poderwac szybko jakis substytut w tesknocie do dziewczyny. No i nawet szybko sie trafil zamiennik kochanej dziewczyny ktor ato po pisaniu na gg od razu wskoczyla mu do wyra. Koles sie poprzytulal i poudawal ze jest blisko (wszakze takiej bliskosci mu brakuje po stracie dziewczyny), sytuacja miala jeszcze miejsce dwa razy - wiec latwo poszlo. Koles sie chyba oczasnol ze z gowna bata nie ukreci - i najpierw jest poznanie potem zakochanie i otem czulosc. A nie bzyknol Cie tylko dlatego zepowiedzial Ci ze szanuje kobiety - czytaj szanuje swoja byla kobiete i wie z ejak wsadzi gdzies kutafona na lewo to bedzi eoznaczalo to prawdziwy koniec jego zwiazku..... Moze przemyslal- moz eto on zerwal i teraz przemyslal jeszcze bardziej. Mysle ze si enei odzywa bo albo wrocil do dziewczyny, albo stwierdzil ze zrobi to z nowa w odpowiedniej kolejnosci... Sorki ale troche wyglada to na to ze bylas dziura do zapchania .....z barku laku, z gowna bata nie ukrecisz........coz Nie dzwon do niego bo bedziesz czula sie fatalnie. A kole sjak chce si eodezwac to uwierz mi zawsze sie odzywa.

Gość mONIKA1235
Własnie terax tak sie czuje jak cos do zapchania dziury, bo przez jakis czas było fajnie odzwyał sie a teraz co?

Gość mONIKA1235
No własnie sie odzywał do codziennie, bo zeby miał tylko sie zabawić to zkonczyło by sie ra i juz niewiem co sie stałoo moze za duze tempo.

Gość mONIKA1235
Wiecie rozmawiałam z nim, wyjasnilismy sobie pewne sprawy, wiem ze nieokłamuje mnie choc nieufam mu tak do konca, romawialismy, byłam u niego, mysle ze bedzie ok, on niejest pewien mnie a ja jego ale dopiero sie poznajemy, nawet jak nam niewyjdzie bo któres dojdzie do wniosku ze to nie to fajny z niego facet.