Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Kobiety ilu facetów przeleciałyście i zostawiłyście

Polecane posty

Gość gość

5-10?

Gość gość
0. Nie jestem puszczalską zdzirą

Gość gość
szkoda, że was robią w bambo a wy wierne @

Gość gość
jednego:)

Gość gość
Przynajmniej ja się szanuję i znam swoją wartość. Robią w bambo a wy wierne A co ty możesz o mnie wiedzieć. Idź lepiej na dyskotekę bo już tam chłopy czekają by kogoś zaliczyć bez zobowiązań

Gość gość
szkoda, że was robią w bambo a wy wierne @ x x na czym polega zemsta na tych co robia was w bambuko? na sypianiu z nimi? :D przeciez nawet jak rzucisz takiego kolesia co bzyka na lewo i prawo to i tak mu nic nie zrobisz, najwieksza kara chyba byłoby nie wchodzic mu do łozka... x poza tym nie kazdy facet wygrał ch... na loteriiii i sypia z kim popadnie, bez przesady.....

Gość gość
Jednego.

Gość gość
w bambo to ciebie robia. Dla nich jesteś zwykła k***ą i szmata.

Gość pomaranczlala
ja dopiero siudmego zaakceptowalam bo mial najodpowiedniejszego do mojej szparki i najlepiej ja zadawalal i juz tak 5-y rok z nim jestem i dalej taki ogier jak na poczatku

Gość gość
Nonwłasnie a co to znaczy przeleciec faceta, wykorzystac go? Bo ja mimo poł roku pieszczot go zostawiłam, nie doszlo do stosunku

Gość gość
Wykorzystac faceta to znaczy rozkochac go w sobie , nie dopuscic do siebie, dac nadzieje wykorzystac jego czas, moze nawet pieniadze i wsio. :)

Gość gość
Ja wykorzystuje kazdego ;) zarywam codziennie innego , zabieram do lozka :D:D:D a pozniej on musi isc , bo rano nie mogla bym na niego patrzec :P:P:P

Gość gość
myślę, że dwudziestu gdzieś.

Gość gość
a ja z takim, na którego nie mogłabym patrzeć, nie poszłabym do łóżka :P

Gość testerviagry
Mnie wszystkie przeleciały,ale to ja je zostawiłem.

Gość gość
No wieczorem to on mi sie podoba , ale w nocy musi sie ubrac i isc , bo rano to bym nie mogla na niego patrzec :D:D:D

Gość gość
No to ja chyba nievwykorzystalam, tyle ze powodzilam za nos... seks sie nie doprosil.

Gość wzburzony prawiczek
witam szanujące się kobiety i d****** fajny topic :-)

Gość gość
kobiety nie mogą przlecieć faceta a być przeleciane przez faceta

Gość gość
Jednego. Fajny byl w lozku i ogolnie dobre z niego stworzenie. Bylam jednak wtedy w zwiazku wiec za duzo zamieszania. Koles sie zakochal i tu byl problem. Moja rada: jesli macie ochote na romansik / przygode to nie wdawajcie sie w zadne takie ceregiele z facetami samotnymi, spragnionymi zwiazku!

Gość gość
39 partnerow seksualnych, a mam 19 lat:)

Gość wzburzony prawiczek
w końcu szmatki się pojawiły jak miło :-)

Gość gość
Wykorzystac faceta to znaczy rozkochac go w sobie , nie dopuscic do siebie, dac nadzieje wykorzystac jego czas, moze nawet pieniadze i wsio. usmiech.gif ************* Podejrzewam, że kobieta musiała nieźle się sparzyć bądź została źle potraktowana przez osobę, która mocno Kochała. Innymi słowami rozczarowanie i odejście Ukochanego co spowodowało chęć traktowania następnych gorzej i zero zaangażowania, więc stąd takie wykorzystywanie innych Mężczyzn. Nie dziwie się, bo ja tak samo podchodzę do facetów myśl rozkochać w sobie ile się da, pobawić się jego uczuciami, wykorzystać jego czas kiedy mi nudno, zero zbliżeń łóżkowych, jak coś kupi to ok, a potem bye bye i NEXT :D Z miłej ciepłej kobiety powstaje potem chłodna kobieta nie mająca tyle empati dla facecika. Być może to poprzez przykre doświadczenia życiowe.

Gość gość
Pięciu wykorzystałam wrednie. Jeden musiał na balkonie parę godzin nago czekać, bo mąż do domu wrócił. Wobec większości kochanków byłam w porządku.

Gość gość
jesteście złymi kobietami i nie tłumacz się tym co ktoś tobie kiedyś zrobił na zło nie ma tłumaczenia

Gość gość
Ok. 20 kilku, ot tak sobie, z tego jakieś kilkanaście sztuk zakochanych, z 15 kochających i jakieś 8-10 pragnących rodziny i wspólnego życia, oświadczonych - 8. Każdego zostawiła, żadnego nie kochałam, a większość miałam (i mam) ''gdzieś'''.

Gość gość
mężczyźni kochają a kobiey ich krzywdzą:(

Gość gość
To idź i się popłacz nad 'ciężkim' losem pajaców.

Gość gość
Mężczyźni Kochają - oni w ogole sa zdolni do uczuć prawdziwych, wątpie. Prawda jest taka: 1.) Mężczyźni są egoistami, myślą tylko o sobie! 2.) Tak czy owak wyjdzie do kobiety z tekstem: wypaliłem się i inne pierooodoly, bo już nowa na drodze pojawiła się. 3.) Nie warto poświęcać się dla faceta, aby miał lepiej. Dlaczego? a no dlatego chocby dasz mu palec a zje Ci cala reke. 4.) Myślą tą mniejszą główką. 5.) Większość facetów nawet nie dba o siebie :-S, bleee 6.) Wesprzesz faceta i pokochasz prawdziwą miłościa, wtedy jak podbyduje swego ego, poczuje sie beardziej pewny siebie to w ramach podziekowania kopnie Cie w doope. Więc po co starać sie ? Lepiej mieć wszystko gdzieś, korzystać z życia poki się jest młoda kobietą a nie pchać sie w brudne skarpetki, obiadki inaczej nazwijmy takie kobiety kury domowe i co i tak sa poniewierane. Nie warte nawet zachodu, lepiej sie bawic facetami i ich kopac w doope :D

Gość gość
prowda :classic_cool: