Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Marcioszkaaa

Dieta Dukana problem

Polecane posty

Gość Marcioszkaaa

Marcioszkaaa Marcioszkaaa Oj jakiegos czasu mam klopoty z oddawaniem moczu. Wydaje mi sie ze to odkad zaczelam diete D.i spozywanie duzej ilosci wody. Czesto chodze siku..a moczu jest jakby coraz mniej... Coraz czesciej musze chodzic do toalety a jak pisze.. moczu wcale nie jest tak duzo jak na takie parcie... I nic nie piecze. Myslalam najpierw ze to moze zaburzenie ph drog plciowych. Przeleczylam globulkami, lecz jest bez zmian.. Silne parcie i dziwne uczucie przy oddawaniu moczu... Wiec to chyba pecherz, a nie narzady plciowe... Pomozcie...

Gość gość
To sa standardowe objawy zapalenia pecherza moczowego.

Gość gość
zwierze idzie do wodopoju tylko wtedy gdy chce pic

Gość gość
Jeżeli chodzi o dietę, to ja osobiście polecam kontakt z renomowanym dietetykiem. Takie zabawy na własną rękę, mogą ci zaszkodzić, dlatego polecam tą stronę: http://www.mkrukowska.pl/

Nie wiem, ale ta dieta nie jest wcale taka bezpieczna i dla każdego :o moja matka np w ciągu dwóch tygodni diety doprowadziła sie do tego, że wylazły jej plamska na całym ciele od skazy białkowej, leczyła to potem kilka tygodni i nawet teraz po roku musi uważać co je, bo jeśli by np cały dzień jadła chleb z serkiem, na obiad coś z jajek, a na kolację jogurt od razu wraca jej ta skaza, a wcześniej absolutnie nigdy nie miałą takiego czegoś :o

Gość gość
to niech przejdzie na dietę post daniela dieta aleluje czy dieta gersona to wyleczy wszystkie choroby bazuja te diety na surowym warzywach i owocach

Gość gość
zrób badanie moczu, mój mąż dostał podagry przy stosowaniu tej diety. Schudł 25 kg a ja 12 w 3 miesiące. Pózniej trzeba się pilnować bo mi wróciła waga w ciągu 2 lat.

Gość Milkka32
Naprawdę lepiej jest się przejść do jakiegoś specjalisty. Samemu nie ma co kombinować, tylko specjalista też musi mieć doświadczenie. Byle kto może być specjalistą i podawać się za niego. Ktoś tu wspomniał o Małgorzacie Krukowskiej. Kojarze ją nawet z telewizji. Jej na pewno można by zaufać w sprawach żywienia :)