Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile macie placone na godzine w pracy

Polecane posty

Gość w mojim tesz
w mojim i tesz? to nie dziwię się, że ci proponują 5 zł na h :O wóć do skzoły to może będziesz lepiej zarabiać!

Gość gość
Ja pracowalam 4 miesiace na umowy zllecenie, grafik mialam normalny jaak za caly etat i dostawalam 7 zl na goddzine. W jednym miesiacu nawet dostalam lepsza wyplate jak dziewczyny na normalnej umowie, bo one dostaly stala kwote-najnizsza krajowa a ja za te same godziny wiecej, tyle ze nie podpisywalam godzin w grafiku.... A jak bym fiknela, ze mam zlecenie a pracuje jak na normalnym etacie, to bym wyleciala-proste.

Gość w mojim tesz
ale nawet najniższa krajowa średnio w miesiącu daje ok. 6,70zł/h netto więc co wy nie potraficie nawet liczyć ciemnoty?

Gość mała ja marzycielka
za mało :( ale może od marca będzie lepiej. No chyba, że wygram w totka to w ogóle rzucę pracę :)

Gość Lilliana
1500 na rękę za 1/4 etatu w 1 pracy + około 15 zł z godzinę dorywczo w drugiej. Jestem zadowolona.

Gość gość
14 zł

Gość gość
Zaskoczyliscie mnie tymi stawkami na godzine bo ja 12 lat temu pracujac na umowe zaczynalam od 7,60 zl Brutto.Po kilku miesiacach 9,60 zl brutto. W zaleznosci od ilosci godzin zarabialam pomiedzy 1100 zl -1300 zl namiesiac do reki. A to bylo od razu po sredniej i bez doswiadczenia. Potem dostalam umowe na czas nieokreslony ale w niedlugim czasie wyjechalam z kraju. Az mi trudno uwierzyc ze tyle lat minelo a stawki w Pl moga byc tak niskie. Masakra :(