Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja żona chyba jest w ciąży

Polecane posty

Gość gość

Moja żona chyba jest w ciąży. Chodzi osłabiona, od tygodnia wymiotuje rano i wieczorem. Płacze bez powodu, zasypia.bez problemu, ale w nocy męczy się nie może spać.

Gość gość
W niedzielę zemdlała.

Gość gość
od niedzieli minely dwa dni czemu nie idzie do lekarza lub nie zrobi testu?????

Gość gość
No to trzeba zrobić test jeśli nie ma okresu a od stosunku minęły min, 2tyg.

Gość gość
Ja tego nie wiem. Nie sugeruje jej nic.

Gość gość
Ma spiralę założoną. Kochamy się często.

Gość gość
To czemu ma służyć ten temat? Ona sie boi testu czy co?

Gość gość
jak ma spirale to nie jest w ciąży a nawet jak jest we wczesnej to pewnie przez spirale poroni bo taka funkcja spirali ja w ciąży byłam wiele razy mam 3 dzieci, rano mdłości a wieczorem jakbym miała grype, wszędzie zasypiałąm a problemy ze snem pojawiają się dopiero pózniej około 3 trymestru

Gość gość
Istnieje jeszcze ciaza pozamaciczna! Bardzo niebezpieczna dla zycia matki!!! Testa robcie na co czekac

Gość gość
to że ty tak ciąże przechodziłaś nie znaczy że każda!!! ja od 8 tc albo wymiotowałam rano, albo cały dzień mdłości. W dzień mogłam spać jak zabita, wieczorem nie mogłam zasnąć... Czasem spirala może zawieść i może dojść do trwałego uszkodzenia płodu, spirala wrasta się w dziecko.. poczytajcie trochę!!!

Gość gość
szok to spirala jest jakby aborcja

Gość gość
spirala to jest kawałek takiego metalu czy miedzi który jest wsadzony do macicy i poprostu jak dojdzie do zapłodnienia to to dziecko nie ma gdzie się zagnieździć i zostaje poronione - choć czasem zdarza się że gdzieś tam obok niej znajdzie miejsce i wtedy spirala może nawet wrosnąć do dziecka..

Gość gość
Człowieku, a to Wy jesteście niemowami z żoną ? Nie rozmawiacie ze sobą czy co ? Twoja żona jest osłabiona, mdleje itp., a Ty co na forum pytasz czy nie jest w ciąży ? Z NIĄ POROZMAWIAJ ! Zapytaj co się dzieje itp. jeśli nie wie to do lekarza natychmiast !! Boże na prawdę są na świecie takie małżeństwa, które słowa nie potrafią ze sobą zamienić ?

Gość gość
I tu właśnie wychodzi że kobiety nie wiedzą na co się decydują. Spirala nie jest metodą antykoncepcji, jest środkiem wczesnoporonnym... Ramiona spirali skierowane ku ujściu jajowodu mają za zadanie przebić zapłodnione jajo zanim w ogóle dotrze do jamy macicy.

Gość gość
Gość 9:53 co ty za herezje piszesz?? Weź się najpierw dokształć zanim zrobisz z siebie idiotę...