Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość
ogolic do zera, no jesli chce, chociaz dziewczyna ladnie jak ma zostawiony taki zgrabny paseczek maly trojkacik, aty oczywiscie mozesz ogolic, dziewczyny nie lubia jak wlosy sie paletaja po ciele ze sluzem

Gość gość
moj maz ma tak zostawione na pol cm, bo ma ladne czarne wlosy i np ja nie lubie jak mezczyzna jest calkiem lysy na dole, ale jesli ona tam chce to ok

Widocznie takie golenie jej się podoba bo tez teraz taka moda :) Ja akurat nie gustuję w wygoleniu na zero a u faceta tym bardziej Ty zrób jak uważasz- mozesz spelnić to co chce, ale jak ci to nie odpowiada powinieneś jej to powiedzieć.

Gość gość
mnie lysy wacek i lyse jajeczkaa kojarza sie gupio ae duzo dziewczyn lubi

Gość gość
bzykales zony?

Gość gość
nie boisz sie bzykac zony facetow jezdzacych na tirach? przeciez tirowcy sa nosicielami wszystkiego

Mnie się ta lysinka troche gejowsko kojarzy mimo że do gejów nic nie mam :D No ale to wszystko rzecz gustu i epoki. Ja jestem starszy gatunek i za moich czasow....facet to był facet- mógł być zarośnięty jak zwierz. Kobiety nie byly lepsze :D Dla młodych to nie do pomyślenia, ale pewnie dla starych babć łyse tez jest pewnie nie do pomyślenia :D

Gość gość
zachwycasz sie dziecmi ich? to ty oszust jestes, tylko po to by wybzykac , szok

Gość gość
sprzet ok mówicie?to dobrze.Aogolic to sie i tak ogole,zreszta wszystko bym dla niej zrobil.Ku...wa ,czemu ja sie tak obawiam ze w nią nie wejde.Ona ma taka malutką c**eczke,łechtaczki nawet nie widac tak jak i warg mniejszych,dopiero po rozchyleniu widać.Moze najpierw ją rozchyle i dopiero w nią wejde

Gość gość
mi tez lysina sie gejosko kojarzy i tak za bardzo golo, dla mnie wacek musi byc taka troche tajemnica a taki lysy wywalony to chyba tak sobie

Gość gość
wiesz jesli to jest jedyny twoj problem to zaufaj starej doswiadczonej babie ze c**eczka to najmniejszy problem jesli chodzi o waskosc, on wejdzie caly nawet, ja jestem z tych bardzo waskich i uwierz mi ze to najmniejszy problem haah, a miec waska to fajniej niz szeroka dla kobiety

A co do tego robienia co ona chce też ciut przyhamuj bo zostaniesz pantoflarzem. O swoim penisie i jego wyglądzie to akurat ty powinienes decydować :D Jak zacznie ci odrastać, zaczna ci krosty wyskakiwac i swędzieć to Ci się odechce golenia raz na zawsze

Gość gość
piep...rzyć leniwego!podpowiedzcie co robic,jak sie do tego zabrac zeby moja niunia prezyła sie z rozkoszy

Gość gość
jesli od samego poczatku tej dlugiej rozmowy to byl jedyny problem a my tu we dwie meczymy sie by cie uspokoic to zaufaj ze ona sie rozciaga, a jak kobieta rodzi co? jak glowka wychodzi, przez cipke, a jaka jest glowka a jaki czlonek, ona sie rozciaga

Gość gość
ona za pierwszym razem nie musi sie prezyc bo bedzie zestresowana, no kurcze ty bys chcial naraz gory zdobywac, powoli, przed wami cala podroz dluga w poznawaniu sie, za peirwszym razem nie bedzie sie rzucac po scianach z rozkoszy co ty

Gość gość
monika ci radzi bys tak nie sluchal dziewczyny we wszystkim, z ema toba nie rzadzic, bo bedziesz kapciem, ale skoro sam chcesz golic to ok,

Gość gość
co chesz jeszcze wiedziec, zobacz ile czasu ci poswiecilysmy a wiesz ze ja mam corke w twoim wieku, tzn ma 19 lat , jest delikatna skromna i teraz sie zakochala i tez musze ja zagadywac by chlopak nie zrobil jej krzywdy i takie tam

Skoro już doszłeś do etapu że sprawdzaleś palcem że jest wąska to powinieneś już wiedieć co jej sprawia przyjemnosć i prężyć z rozkoszy to powinna się przed wsadzeniem :D wsadzenie to tylko zwieńczenie dzieła powinno być. Jeśli wcześniej nic na nią nie działa to pierwszym wsadzeniem nie zrobisz z niej prężącej się z rozkoszy sprężyny. :D

Gość gość
nooo on by chcial by orgazm na suficie przezyla albo wyleciala przez okno z radosci

Gość gość
bardzo lubie mlodych ludzi i tak duzo mozna im pomoc ale wstydza sie rodzicow i rodzice tez nie za badzo chca mowic, to przyszedl tu po pomoc no nie, szkoda chlopaka ze od obcych na necie musi sie dowiadywac i sluchac troli ooo ale nasz trol poszedl sobie

My kobiety jesteśmy skonstruowane inaczej niż faceci. No nie liczę tych wszystkich manaczek seksualnych...My nie dochodzimy od samego patrzenia jak wy :D Nas w większości długo trzeba rozgrzewać, lubimy mile słowa w trakcie, zapewnienia o miłości i takie d**erelki :D No a przede wszystkim potrzebujemy czasu

Gość gość
mezczyzna jest jak pstryczek w gniazdku a zapamietaj ze kobieta jest jak zelazko, musi sie nagrzac

Gość gość
ooo wrocil leniwy oszust a naszego bohatera nie ma juz chyba czy jestes?

Ja też wielbię młodych a oni często mnie :D Gadają ze mną o wszystkim :D No a tu chłopak prosił o radę dziewczyny a wysłuchał doświadczonych starych babek :D Może to i lepiej...

Gość gość
leniwy cos ci powiem, powiem ci dlaczego dziewczyna zaciska nogi, ale przez chwile zastanow sie ok?

Gość gość
bo chyba leniwy nie jestes zbyt doswiadczony tak jak nasz bohater tu, tzn moze nie tyle niedoswiaczony co niedoinfornmowany

Gość gość
chyba musi sie przespac haahh a moniko ty tez napewno wiesz czemu dziewczyna zaciska nogi przy seksie jak leniwy pisze

Gość gość
marzę o tym zeby jęczala z rozkoszy,a co ona lubi to nie mam pojecia,a palca wlozyłem jej tylko raz jak jej masowałem myszkę(i to niechcący włożyłem :-) )zresztą ona sama nie wie co lubi bo jest dziewicą,lubi masaż,jak ją całuje po szyji,udach,brzuszku jak lize sutki i jak jej masuje myszke,tyle wiem,czyli prawie nic.