Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość
lechtaczka jest bardzo wrazliwa i jesli ona zaciska nogi to albo jest juz po orgazmie i lechtaczka chce spokoju albo zbyt mocno ja tam wiesz piescisz ale ona wstydzi sie powiedziec

Gość gość
marzę o tym zeby jęczala z rozkoszy,a co ona lubi to nie mam pojecia,a palca wlozyłem jej tylko raz jak jej masowałem myszkę(i to niechcący włożyłem :-) )zresztą ona sama nie wie co lubi bo jest dziewicą,lubi masaż,jak ją całuje po szyji,udach,brzuszku jak lize sutki i jak jej masuje myszke,tyle wiem,czyli prawie nic.

Gość gość
nie mam niku, jestem od tyg. , wchodze na tematy o zdrowiu i jestem na temacie czlowiek jest obrzydliwy, on ma powodzenie ten temat, tam mozna sie posmiac i nie ma tam troli narazie, poznaje kafe dopiero tydzien

No więc zrób na wstępie wszystko co lubi :D Podpytaj w międzyczasie przed pierwszym razem co lubi o czym nie wiesz, albo sprawdzaj reakcje....no a potem do głównego dzieła :D

Gość gość
weszlam tu do chlopaka z checia pomocy, przyciagnol mnie temat i lubie mlodziez bardzo

To do koleżanki- więc jakbyś chciała miło pogawędzić, bez trolli, z babeczkami w podobnym wieku to zajrzyj na tematy- życie po 30-stce a tam na topik- gdy nie masz komu pozrzędzić. Miło tam i sympatycznie....tylko ostatnio jeden mąci :D

Gość gość
co ty leniwy, na pupe za wczesnie jest co ty, oni dopiero zaczynaja a ty bys chcial z niego zrobic jakiegos kasanowe odrazu

Gość gość
aaaaa ok to jutro wejde tam na ten topik

Ja też się już stąd zbieram bo mnie tyłek od kuchennego taboretu już boli :P A na tamtym topiku- każdy chetnie widziany, tylko rzadko spotkania w jednym czasie :D

Gość gość
leniwemu tu sie podoba i pamietaj leniwy ze dziewczyna sciska jak cos jest nie tak

Gość gość
dzieki za wszystko drogie kobietki,jutro sie okaze czy wasze rady sie na cos przydały,dobranoc i pozdrawiam

Gość gość
dzieki za wszystko drogie kobietki,jutro sie okaze czy wasze rady sie na cos przydały,dobranoc i pozdrawiam

Gość gość
a moze leniwy tu jest wiernie bo tez ma 18 lat albo 15 haaha i chce sie dowiedziec co laski lubia hahaah, siedzi sobie i slucha haah

Leniwy i autor topiku są za młodzi na tamten topik :D Ale Ty zajrzyj gdyby Ci się nudziło. Ja mam tam inny nick, ale jakoś tam się znajdziemy. :)

Gość gość
no to moze napisz nam tu jutro na twoim temacie jak bylo ok? czy cos to dalo

Gość gość
ok monika juro tam bede, to narazie pa

Gość gość
to dlatego chcial tak wiedziec wszystko naraz szybko bo to juz jutro, ale mily chlopak, bardzo sympatyczny, mam nadzieje ze jeszcze wroci na swoj temat i opowie jak bylo

Gość gość
tak ale juz jakies wskazowki ma hahaah i to wazne wskazowki, musi byc bardzo fajnym chlopakiem

Gość gość
Żeby nie była ciasna na początek minetka : ) jakaś gra wstępna żeby się podnieciła i zrobiła mokra haha.

Gość gość
Żeby nie była ciasna na początek minetka : ) jakaś gra wstępna żeby się podnieciła i zrobiła mokra haha.

Gość gość

Gość gość
jutro,jutro,chyba ze ona nie bedzie chciała,ale juz dzisiaj mówiła ze az jej sie gorąco robi jak pomysli o jutrzejszym dniu.Najpierw na piwko,a potem do mnie :-)

Gość gość
hahahaahha ok powodzenia przyjacielu