Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dziewczyny pomocy!!!

Polecane posty

Gość gość

Mam dziewczynę od prawie roku i mamy zamiar nie dlugo się ''połączyć''Jestem prawiczkiem 18lat,ona 17,dziewica.Jak zacząć?jaka pozyccja najlepsza?jak bez problemu trafić?jak zrobić żeby ją nie bolalo i zebym sie po dwóch *****ch nie spuścił? Podpowiedzcie jak to bylo z wami

Gość gość
Najpierw zastanówcie się czy ewent ciąża nie zrujnuje Wam życia ? Czy Ty nie wezmiesz nogi za pas i dziewczyna zostanie na lodzie ? Pamietajcie ze 100% zabezpieczenia nie ma i wszystko zdarzyc sie może .

Gość gość
mam zamiar zalożyć gumke

Jak będziesz się tak stresował to po 2 minutach raczej się nie spuścisz :D Na 1 raz oczywiście najlepiej klasyczna :) Nie stresuj się- samo pójdzie :D

Gość gość
zresztą inne pary się pieprzą jak króliki i jakoś żadna w ciąże nie zachodzi.Na co mam czekać?Na ślub?i dopiero potem?W d***e mam,jestem młody i chcę to wykorzystać jak najlepiej coby mieć miłe wspomnienia na przyszlość

Gość gość
nie za wczesnie chlopcze na takie zabawy ?

Gość gość
co za świat, wychowani na seksie i p****lach

Gość gość
kochaj sie po bozemu ahhaah najpierw na poczatek

Gość gość
miłe wspomnienia ... żebyś nie dostał alimentów na 25 lat :p

Gość gość
skoro prosi o pomoc to pomozmy mu a nie atakujmy ostro, przeciez mzoe sie juz kochac, ma 18 lat, po bozemu i delikatnie, poczytaj tez na necie jak to jest, najpierw ja popiesc

Gość gość
miejcie dobre wspomnienia, ale z głową! niech ta dziewczyna pomyśli o tabletkach, a ty o gumce dobrej jakości, nie żałuj na to pieniędzy

Gość gość
najpierw sobie wytrzep ibisza żebyś tak szybko nie doszedł ;)

Gość gość
i zrob tez tak by ona miala dobre wspomnienia, bo ja mialam bardzo zle

Gość gość
ignoruj troli tutaj, oni tego nie lubia

zrób fajny bezstresowy nastrój tzn żeby rodzice niespodziewanie nie wpadli....A potem pomału- do akcji. Nie spaliście razem ale pewnie jakies postępy w dziedzinie intymnej zrobileś więc teraz przejdziecie po prostu dalej :D

Gość gość
zostaw ibisza w spokoju, to ideal meskosci

Gość gość
przed seksem zapewnij jej mile chwile bo to dla dziewczyny duzy stres i przejecie, zapros ja do kawiarni na deser albo ciastko z kremem, by byla rozanielona

Gość gość
golnijcie sobie po małym na rozluznienie , a reszta sama pujdzie

Gość gość
''za wcześnie''???to w jakim wieku nie jest za wcześnie?Jak będę mial 30 lat???Głównie chodzi mi o to żeby jej było dobrze i zeby ją nie bolało.A jesli chodzi o antykoncepcję to tylko gumka,pigułki może później jak juz sie będziemy regularnie kochać.A jak ją najlepiej podniecić zeby można było bez problemu w nią wejść?bo kiedyś jak sie pieściliśmy to jej włożyłem tak z pół palca i była taka ciasna że masakra.Dodam że mam grubego fiutka i boje sie ze w nią nie wejdę.HELP!!!

Gość gość
mialam takie niemile wspomnienia, dawno bylo ale pamietam jak dzis, wina faceta, nie moja, nie potarfia w wiekszosci podejsc do dziewicy, ja mowie synowi jak ma traktowac dziewczyne, o gumkach tez mowilam, mam dobry kontakt i dobrego syna

Gość gość
JAK ONA BEDZIE CHCIAŁA TO WEJDZIE UWIERZ

Gość gość
samo to ze powiedziales zeby ja nie bolalo to jestes w porzadku, kochaj sie tylko z glowa, o niej mysl ale o sobie tez, to maja byc wasze mile chwile, takie chwile bardzo zblizaja, i bardzo powoli ma to byc

Gość gość
JAK ONa bedzie chciała to wejdzie , uwierz , przedtem jakaś lampka wina na rozluznienie, i do dzieła.

Gość gość
Nie będzie ją bolało jeżeli nie będzie spięta i nie będzie się bała, a pewnie będzie, przy takim planowaniu (w stylu że będzie wiedziała że to dziś) na pewno będzie się stresować. Wiele zależy od tego czy ona jest napalona, od tego czy ci ufa, od tego czy ją rozgrzejesz przed tym oraz od tego jak jest zbudowana. Możliwe, że nie ma opcji że nie będzie bolało, bo tak jest zbudowana, a możliwe że poczuje niewiele.

Gość gość
za pierwszym razem to się może wcale nie udać,więc bez stresu,ale zastanówcie się czy na pewno tego chcecie mimo gumki,braku doświadczenia,wiedzy,konsekwencje i tak mogą się pojawić.

Gość gość
trzepanie ibisza niejes złe ;))

Gość gość
aha porady jak wejsc, musisz calowac jej szyje i glaskac piersi ale wiesz jak bedziesz glaskal piersi to kobieta lubi tak po bokach od strony pach i od dolu, a nie tak szarpac cale i mietolic, glaszcz ja po talii i zewnetrzne udaod kolan po biodra, tym jej pokazesz zze podoba ci sie jej figura