Gość dddd11 Napisano Luty 18, 2014 Czy Mazdy to dobre samochody ? Chodzi mi konkretnie Mazdę 3 z 2007 r. ? Jakie auto warto kupić do max. 30tys zł, ale to górna granica, najlepiej do 25tys. Im młodsze tym lepsze - wiadomo . Auta które mi się podobają wizualnie to właśnie ta Mazda 3, BMW 1, Alfy ( są piękne, ale podobno awaryjne ) ,Seat Leon, z gadżeciarskich i stylowych to Mini Cooper - także no... takie samochody spełniają moje oczekiwania wizualne ;) i taką linię aut lubię. Na pewno nie chcę żadnej Skody i żadnego Renaulta, raczej też nic z VW. Od 7 lat jeżdżę starą Corollą z 1998r, urodziwa nie jest, ale jest to auto naprawdę niezawodne - odpala zawsze na pyknięcie, mrozy jej nie straszne, a nie jest garażowana, żadnych poważnych awarii, a jeżdżę sporo. Ale do czego zmierzam - zmieniając auto chcę trafić na coś równie dobrego, żebym nie musiała stale czegoś naprawiać, są na pewno samochody uznane za mniej awaryjne od innych. Macie jakieś propozycje ? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach