Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pontix26

czy kobieta czy dziewczyna lubiaca seks bez zobowiazan jest dziwka????

Polecane posty

Gość pontix26

:) pozwolcie poznac wasz punkt widzenia na to pytanie

Gość pontix26
Naprawde nikt niema nic do powiedzenia?

Gość marcelllo
Jeżeli bierze za to jakieś profity, to z pewnością tak. Jak daje na lewo i prawo za darmo, to zwykły k*****iszon jest ...

Gość pontix26
Kur*******szon powiadasz??? A co powiesz o tym jak spostrzegac faceta ktory bzyka dziewczyny czy tez kobiety na prawo i lewo??????

Gość gość
nie

Gość gość
taki facet to też k*******n ;) a tak na poważnie, to skoro ktoś lubi seks, to robi to co uważa za stosowne i innym nic do tego, oczywiście jeśli przy tym nie krzywdzi się innych. A d***** to osoba czerpiąca jakieś korzyści za seks... kasa, awans, itp...

Gość pontix26
No wlasnie bo mnie wku*****wia jak slysze jak kto kolwiek mowi na kobiety lubiace taki seks ze to d***ki bo np co tydzien sypia z innym facetem. A zazwyczaj jesli chodzi o facetow to im wiecej lasek facet zaliczyl to on jest naprawde za***isty

Gość gość
Zyjemy w czasach,.gdzie czasami rzadza nami stereotypy. Nie obchodza nas uczucia innych, tylko to co sie zna od wiekow i co sie widzi. Np widzisz dwoch mezczyzn calujacych sie publicznie - mowisz pedaly, to obrzydliwe i nie naturalne, a nie myslisz o tym ze ci ludzie sie kochaja i natura ich stworzyla z inna orientacja seksualna niz Ty. Widzisz kobiete uprawiajaca seks z roznymi facetami - mowisz d****** a w rzeczywistosci to zwyczajna kobieta korzystajaca z zycia, lub ktora lubi srks bez zobowiazan lub po prostu nimfomanka, nimfomania jest czyms w rodzaju choroby. Facet, ktory pieprzy codziennie inna kobiete jest nazywany potocznie Lovelasem, a w rzeczywistosci jest to facet ktory ptawdopodobnie ma kompleks i leczy go zaliczaniem panienek lub tez osoba lubiaca seks. Nie ocniajmy ludzi po okladce,.

Gość pontix26
No prosze jak ostro i cwanie. Tylko z powaga zastanow sie naprawde nad powiedzeniem. Szanoj morde bo masz tylko jedna. Ja jestem gotowy na real bo nsprawde takie pisanie i podkrecanie na forum to dla dzieci a w realu wychodzi szydlo z worka ze ublizyc i ponasmiewac sie z kogos to tylko przez internet bo w glowie jest zakodowane ze tak mnie nikt nie dojedzie bo w realu jestem zwykla c***a i kaxdy ze mna jedzie.zastanow sie.jak masz cos do powiedzenia to prosilbym ladnie na temat a nie czy cie opluje jak sie bde wypowiadal. Jesyem swiadomy tego ze w takie miejsca ja te sa przepelnione takimi p****ami jak ty

Gość pontix26
Ja chce tylko sensownie porozmawiac z kims kto mnie zrozumie i moze komu befe mogl opowiedziec cos o sobie. A jest o czy mowic bo z moja kobieta stwozylism bardzo ciekawy zwiazek

w takim razie tylko sie cieszyc i zachowac dla siebie, zeby nie zapeszyc ;)

Gość pontix26
Powiem ci szczerze ze mamy udane zycie seksualne pod kazdym wzgledem.ale poltorej roku temu zaczol sie horror przez implant antykoncepcyjny.z tym ze pol roku temu zostal wyjety i jest miedzy nami tak jak na poczatku naszego zwiazku a nawet lepiej

Gość gość
Spotykam się na sex z dziewczynami, koleżankami, przyjaciółkami. Jestem dla nich miły, sympatyczny, do rany przyłóż. Ale swoje o nich myślę, chociaż im tego nie powiem. Nie są to kandydatki na żony. Trzepaki do dymania. Nie będę dymał ich ja, będzie posuwał kto inny ,a nie wykluczone, że dają innym. Więc odpowiedź prosta. Oczywiście, że to zdziry. A że taka jest kobieca natura, cóż poradzisz? Laski niech tu się srają i gadają co chcą, ale my faceci wiemy jak jest naprawdę. Może kilku typów co wydymali w życiu jedną laskę i się z nią ożenili myślą inaczej. im się wydaje, że ich żona to wierna. Wierna bo okazji dobrej nie miała. Jestem tak długo kawalerem, że widziałem wiele. Nie spotkałem naprawdę wiernej kobiety. Nawet te najwierniejsze jeśli nie zdradziły, to chętnie flirtowały.

Gość pontix26
No jak urodzilo sie nam dziecko to zdecydowalismy sie na antykoncepcje. Mielismy do wyboru spirale implant plastry czy tez tabletki i doszlismy do wniosku ze decydujemy sie na implanta. Mojej kobiecie tak spadlo libido ze po ciezkich 8 miesiacach moja stwierdzila ze w danej chwili faceci. Moga juz wogole nie istniec bo nie potrzebuje juz zadnego.a zaczelo sie od tego kiedy zauwazylem podczas bzykanka jej wyraz twarzy. Miala mine jak robilaby to z przymusu tylko dla mojego zadowolenia. Ja jestem uczuciowym czlowiekiem i powiedzialem ze jesli to ma tak wyglafac to ja wole walic konia niz patrzec na nia i jej mine jak za kare.bylem cierpliwy przez caly rok.wkoncu zdecydowala sie go wyciagnac ufffffffff w koncu:) no i wszystko wrocilo do normy. A ja zamiast grymasu na twatzy mojej ukochaj zostaje obudzony przrz nia w nocy jak mi obciaga z finalem w ustach tak wiec niepozostaje jej dluzny oczywiscie oodwdzieczam sie profesjonalna minetka czasami z udzialem paluszkow.no i dobrym bzykankiem na spokojniejszy sen;)

Gość pontix26
Gosc. A wez np pod uwage to ze to kobieta cie upolowala a nie ty ja i to ona ciebie wydymala:) ja podchofze do yego inaczej jak ty. Nie nyguje i wg mnie to jak kobieta lubi sobie podymac to dlaczego nie w koncu to tez czlowiek i ma tez potrzeby cielesne i chce je zaspokoic w taki sam sposob jak np ty.

spirala przeszkadzala w seksie???!!! dziwne.... moze byla zle zalozona.

Gość gość
trzepaki do dymania..ciekawe kim ty w takim razie jesteś . Lepszy od nich nie jesteś. Nie wydymasz ich,wydymasz inne,żaden materiał na męża dla porządnej kobiety

Gość pontix26
Takie nam przedstawiono opcje antykoncepcji a my zdecydowalismy sie na implanta. No i jesli chodzi o implant w na przyklafzie mojwj kobiety to bylo najgorsze co moglo soe stac. No niestety nasz zwiazek strasznie cierpial przez ten rok. Moja sie dziwila mi ze wytrzymalem przez ten rok mozna powiedziec ze prawie w celibacie. Ja jestem dumny z tego ze milosc do mojej kobiety zwyciezyla i niemusialem szukac wrazen na boku. Wiedzialem ze trzeba sie uzbroic w cietpliwosc i byc ytrwalym a napewno niebede zalowal. Jesyesmy normxlni i tematy takie jak seks nisa nam obce i niewstudzimy sie o tym rozmawiac na ten temat z ludzmi czy ze znajomymy bo w koncu kaxdy normalny czlowiek lubi sie bzykac

Gość pontix26
Gosc. Ja i moja kobieta wiemy czego chcemy i tego sie trzymamy. Powiem ci tak jesli moja kobieta np rozmawiala z jakums kolesiem na forum czy czacie i ewidentnie do niej podbijal to pytala sie vzy moze z nim popisac a do mnie ma prosbe gdy ona befzie pisac sobie to czy ja moge lizac jej cipke.to trafialo sie taktez nawet jak rozmawiala z kolezankami potrafilem i potrafie ja piescic jezykiem na spokojnie conajmniej 2 godz

Gość pontix26
I naprawde potrafie zaspokoic swoja kobiete a ona naprawde wie co jest 5 i czasami lubi czuc sie jak pozadnie wyuzdana.

Gość gość
D***** to kobieta, która bierze kasę w zamian za seks. Taka, która robi to, bo jej się chce to nie d*****.

Gość gość
Bardziej chodzilo mi o to ze kobiety ktore lubia seks z wieloma innymi facetami sa spostrzegane przez facetow bardziej jak d***** niz np kur*****ny. A facet ktory mial im wiecej tym berdziej lepszy. Szczerze to z moja kobieta jesyesmy nietypowi i z reka na sercu od dwoch lat myslimy o napisaniu ksiazki o nas. Opisac nas osobno i razem po te czasy od samego poczatku kiedy to sie poznalismy przez smsy na kanalach CB. No naprawde dwie odwrotnosci ludzi ni typowi.

Gość pontix26
To ja pisalem

Gość gość
kobieta ma byc cnotka, a facet może sie puszczac z każda jedna... bo to kobieta zajdzie w ewentualną ciąze i to jej się tlumaczy od najlmlodszych lat ze ma sie szanowac, szkoda ze panuje przyzwolenie na to zeby facet zaliczal kazda i wszedzie. kobieta nie może lubiec seksu bo od razu dziw..najlepiej zeby chodzila z husta na glowie a uprawiac sex to tylko pod koldra i wtedy kiedy chce sie poczac dziecko. Polsk ato jebni** kraj wmawia się ludziom jakies stereotypy, a pozniej a pozniej dziwota ze caly swiat ma smiech z nas ze ciemnogrod, zascianek i zacofanie.

Gość pontix26
No polska jest dziwnym krajem niestety, i nic na to nie poradzimy. Ja moge z kims obcym porozmawiac szczerze o wszystkim i na kazdy temat. Nie lubie jak ktos ze mnie drwi zamiast postarac sie wysluchac.