Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hotel sieciowka

prosze napiszcie opinie o mojej pracy czy to jest normalne ?

Polecane posty

Gość hotel sieciowka

prosze napiszce swoje zdanie czy to jest normalne? dostalam prace w restauracji hotelowej hotel ma 95 pokoi niby pracuje w dziale food and beverage ale tak naprawde jestem od wszystkiego mam odbierac bagaze od gosci do przechowalni pracowac w barze pracowac przy sniadaniach pozniej nakrywac stoly i przygotowywac sama w kuchni posilki na lunch i je zaserwowac to jest dla mnie troche chore ok menu jest dosc proste typu pizza kanapki , lasagne, salatki, jakies desery ktore wystarczy wyjac z lodowki i podac ladnie kawa cherbata i alkohol ale to jest najgorsze ze jestem sama na zmianie na recepcji jest tez ktos kto moze mi pomoc cos tam zrobic jak ma chwile wolnego czasu nie mam czasu wziac przerwy taki jest zapiernicz i nikogo to nie obchodzi prosze ocencie czy to jest normalne? zaznaczam tez ze myje naczynia i sprzatam kuchnie Przygotowuje bufet na sniadanie ang i male kontynentalne czasem jest tylko 20 gosci na breakfast a czasem 50 i jest zapiernicz placa NMW na godz.....

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
rozumiem ze zostalas przyjeta w restauracji hotelowej ale pracujesz tez na recepcji? czy jak? czy w momencie gdy zostalas przyjeta do pracy Twoj kierownik, pracodawca nie okreslil zakresu obowiazkow jaki do Ciebie nalezy>

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość hotel sieciowka
zostalam przyjeta do dzialu food and beverage ale po rozpoczeciu pracy powiedziano mi ze bede szkolona rozniez na recepcje gdyz mam w razie czego kogos zastapic narazie jedynie bagaze odbieram i zabieram do przechowalni oraz kseruje itp w tym hotelu recepcjonista wyglada tak samo jak kelnerka jeden ma drugiego zastapic jedynie nie sprzata sie pokoji hotelowych bo do tego maja dziewczyny z agencji mam pracowac w restauracji i w barze ogolnie to mam pracowac jako kucharka , kelnerka barmanka, pomywacz i sprzataczka w kuchni, bagazowy do tego dochodzi robota papierkowa typu zamowienia, banking, raport z kuchni o temp lodowek zywnosci, temp zmywarki monitornig zamowien , food wastage form itp czy to nie za duzo jak na NMW na godzine

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach
Gość gość
no nie troche, tylko przesada na maksa. Wedlug mnie po protu cie wykorzystuja. Jesli masz jakas inna opcje na wszelki nwypadek, postaw sie i powiedz, ze zwkres obowiazkow wykracza poza jedno stanowisko, jesli sie nie zreflektuja, odejdz. No, chyba, ze nie mozesz, wtedy troche trudniej negocjowac.

Udostępnij ten post


Link to postu
Udostępnij na innych stronach

×