Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dziwna2013

To hormony czy wirus, a może coś innego

Polecane posty

Witam! Mam pytanie ,być może na tym forum któraś z kobiet miała podobnie? Mianowicie chodzi mi o dziwne objawy,które mam po raz pierwszy i są okropne :( A więc ,4 lutego miałam jak zawsze regularną @ ,dziś jest 19 luty,a od 3 dni mam okropne mdłośc*****erwszego dnia wymiotowałam . Z obrzydzeniem patrze na jedzenie ,staram się zjadać małe posiłki ale ,mdłości nadal pozostają. Pojawiają się zaraz po przebudzeniu ,w południe lub też wieczorami... Jak myślicie jakiś wirus czy wina hormonu? Poza tym nic mi nie dolega ,nie mam gorączki ani innych objawów.

Gość gość
jesteś w ciąży? ;)

:) Wydaje mi się że to zbyt szybko by wnioskować, że to ciąża ? Chyba że koleżanka miała podobnie? :) Nie wiem czy pójść do lekarza rodzinnego o poradę ,czy po prostu czekać aż minie? Chociaż nie czuję aby miało minąć skoro 4 dzień i dalej tak samo :(

Gość gość
Masz 15 dc więc niemożliwe ss objawy ciaxowe. Zatrulas się i tyle.

Gość gość
Czyli najlepiej w moim przypadku udać się do lekarza po konsultację ;)

Uff! Wizyta na piątek ,a ze mną co raz gorzej! Dół brzucha ciągnie i boli jak na mega @!!! Co mogę z tym zrobić? Pomocy! :(

Gość Jak możesz mieć objawy ciąży
skoro jesteś dopiero w czasie okołoowulacyjnym???

Jak myślicie czym może to być spowodowane? Ostatnią @ miałam 4 lutego, jak zawsze regularnie :( Czy możliwe aby moje objawy akurat w tym miesiącu były od owulacji? Chociaż wcześniej takich objawów nie miewałam? Mdłości nadal się utrzymują i doszedł do tego ten okropny ból w dole brzucha :(

Gość Mogą być takie objawy
Ból może towarzyszyć jajeczkowaniu.

nie twierdzę że to ciąża ,jak w/w...forumowiczka :) Ja po prostu nie wiem co oznaczają moje dolegliwości i z czym mogą być związane? A wizytę ogólną mam dopiero w piątek ...

Hej! Postanowiłam poruszyć ponownie mój temat, o którym wcześniej pisałam ponieważ...Wizyta u lekarza rodzinnego nic nie dała, nie mam zatrucia ani grypy :( Objawy moje nadal odczuwam, jak pisałam mam mdłości ,dziwne kłucia jajnika(niekiedy boli aż w odbycie). Badałam dziś szyjkę macicy i spoglądając w kalendarz, moja szyjka jest położona wysoko, miękka ,wklęsła i bardzo otwarta, inna niż kilka miesięcy wstecz. Co o tym myślicie?

Gość gość
wirus?

Gość gość
zanim dostałam okres miałam mega biegunkę, mdłości, odbijało mi się i kręciło mi się w głowie, podejrzewam, że hormony szaleją.

Hej! W dalszym ciągu poruszam swój temat ponieważ... Moje objawy nie minęły , miewam teraz dodatkowo zawroty głowy i straszny ból dołu brzucha :( w dalszym ciągu jak na mega @ ! Gościnnie kobiety pisały mi że to ''Wirus'' Dziś przyszło mi do głowy zrobić TEST CIĄŻOWY ,bo jeśli objawy nadal nie ustały to musi być jakaś tego przyczyna ? Tak wiec wracając do tego testu to wynik wyszedł mi Jedna czerwona mocna a druga słabsza kreska ... Fakt że jeszcze kilka dni mam do spodziewanej @ ale, czy waszym zdaniem wynik ten może oznaczać ciąże? Kiedy powtórzyć test?

Gość gość
w dniu spodziewanego okresu/

Gość gość
Na moje jestes w ciazy, tez mialam druga bledsza kreseczke, a dzis moja kreseczka konczy dwa miesiace

Hej! Dziś zrobiłam drugi test ,pokusa była silniejsza :) Jestem 2 dni przed spodziewaną @ ... Wynik-kolejny - ''słabo pozytywny '' :) Jestem zapisana na wizytę do Gina...,ale co jeśli się rozczaruje i te wyniki to nie fasolka? :) Bo drugi test wyszedł taki sam...