Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zaproszenie do salonu urody na prezent?

Polecane posty

Gość gość

Hej mam pytanie, niebawem Dzień Kobiet, chciałem wręczyć swojej dziewczynie kartkę z jakimiś życzeniami na dzień kobiet: http://www.iwoman.pl/zyczenia/zyczenia-na-dzien-kobiet.html oraz zaproszeniem do salonu urody, na dowolny zabieg. Zastanawiam się tylko czy tak wypada. Nie chciałbym, aby moja dziewczyna pomyślała, że coś z jej urodą nie tak. :) Co myślicie

Oczywiście! Ja na urodziny dostałam taki bon na zabiegi od faceta i uważam że był to strzał w 10 bo miałam do wykorzystania pewna kwotę i poszłam na to co chciałam, więc prezent był jak najbardziej trafiony ;) i wcale nie potraktowałam tego jako "idź zrób coś ze sobą" :P

Gość gośćany
no wlasnie zalez co ona na to. jedna ucieszy sie inna ocho cos mu sie nie podoba.... ja bym jednak sie ucieszyla nawet jakby bylo konkretnie napisanr na co to jest bon bo i takoe widzialam. nawet na zmqrszczki czy cellulit. ucieszyla bym sie bo to oryginalny prezent

Dlatego wydaje mi się, że najlepszym rozwiązaniem jest taki bon na jakaś kwotę, każda chętnie zrobi sobie paznokcie, czy nawet pójdzie na masaż. :)) No i miejsce. Proponuję zastanowić się nad salonem gdzie taki bon chcesz kupić, bo teraz prawie każdy ma je w swojej ofercie, ale nie każdy ma co zaoferować w nim tak na prawdę. Mój się postarał bo ja swój dostałam do Kasun i muszę przyznać że wybrał bardzo dobrze bo byłam zadowolona, więc mogę polecić sprawdzone miejsce we wrocławiu. :)