Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Justaaa85

Co to za robaki w domu???

Polecane posty

Gość Justaaa85

Witam , czy nie orientuje sie ktos co to za robaki chodzace po scianach najczesciej gdy jest zgaszone swiatlo. uciekajace pod cokoliki ... malutkie raczej jasnego koloru? Dodam ze na pewno nie sa to pluskwy bo z nimi mialam juz do czynienia wiec jestem pewna na 100% ze to nie pluskwy.Nic mnie nie gryzie w lozkach tez nic nie mam . To po prostu chodzi po scianie szczegolnie z jednej strony gdzie jest kaloryfer. Co to moze byc ?

Gość gość
Karaluchy

Gość gość
to gdzie ty mieszkasz, w chlewie?

Gość gość
Ta karaluchy malitkie i zolte z pewnoscia hahaha. Mi sie wydaje ze to moze byc psotnik zakamarnik. one maja jasny kolor i piszesz ze blisko kaloryfera a one wlasnie lubia wysoka temperature.

Gość justaaa85
Nie, w bloku z 2002 roku. Widac, ze masz male pojecie o robakach domowych, bo wlasnie zazwyczaj robaki domowe wola czyste miejsca. Daruj sobie zbedne komentarze jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia.

Gość gość
psotnik zakamarnik

Gość gość
ujek wędrowniczek

Gość gość
poszukaj w necie info

Gość gość
rybik cukrowy?

Gość gość
znajdź kogoś, kto ich wytruje i będzie po problemie

Gość grajekrt
o ddduslugi.pl się tym zajmują. z resztą wszystkimi robalami w domu.

Gość gość
no to miło, fajnie, ale czy Ci z ddd są skuteczni? a zajmują się taką deratyzacja na przykład?

Gość gość
Nie mam pojęcia co to za robaki, ale radzę Ci szybko przeprowadzić dezynsekcję, bo inaczej rozlezą Ci się po całym domu. Polecę Ci naprawdę dobrą firmę: http://gwaraddd.pl/. Szybko i skutecznie pozbyli się insektów w wynajmowanym mieszkaniu mojej siostry. Poważnie… lepiej nie zwlekaj.

Gość gość
z karaluchami czy nawet mrówkami faraonkami nie ma co sie patyczkowac. Kazdy dzien zwloki jest na naszą niekorzyść. u nas na osiedlu zarzadca zatrudnił firmę http://ekodeded.pl/oferta/ ktora z takimi robakami potrafi skutecznie zrozprawic sie z nimi.

Gość gość
nie ma co się zastanawiać nad rodzajem robaków - wytępić wszystkie dranie! zamówić dezynsekcję i wytępić!

Gość gość
Nie masz co myśleć,tylko wezwij fachowców od domowej dezynsekcji. U nas zajęli się tym fachowcy z zakładu http://e-leader.pl/ rozwiązali problem szybko,kompleksowo,a co najważniejsze skutecznie.