Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ajka pyta

niepewny mnie partner

Polecane posty

Gość gość
O kurcze, wspolczuje Wam dziewczyny;/ Czytajac wasze posty to widze mojego chlopaka ale 10 lat mlodszego. Znamy sie 5 lat a wyprowadzic sie nie chce, dzieci nie chce. Ale moj ma czas jeszcze pare tygodni na decyzje swoja odnosnie nas. Taki dostal termin, do swoich 30 urodzin:) I jest tego swiadomy, bo jak nieraz probuje z nim rozmawiac o tym to mowi, przeciez dalas mi czas do 30-tki ;)

Gość gość
Wszystko fajnie i mozemy się tu śmiać z upartosci naszych facetów ale tak naprawdę jest to okropne upokorzenie dla kobity która sama musi brac sprawy w swoje ręce i pytac faceta o slub czy dzieci:-( A jak nie wezmiesz sprawy w swoje ręce to doczekasz się zaręczyn po 7 latach ( ja tak miałam) i zero wtedy spontaniocznosci i radosci bo zwiazek był juz bardzo rpzechodzony.

Gość gość
cZasem odnosze wrazenie, ze prawidzi mezczyzni juz wygineli. Teraz to kobieta zaczyna podejmowac meskie decfyzje a z faceta robi sie taka ciapa, wieczny gowniarz

Gość gość
Odpocznij od niego , olej z tydzień sam zacznie latać za Tobą. Myśle ze dziewczyna ktora prosto z mostu mowi czego chce wygrywa , faceci myślą inaczej niż kobiety. Lepiej do nich dociera bezpośrednia rozmowa bo maja prostą budowę cepa. :)

Gość gość
a pozniej sie Panowie dziwia, ze sa wrabianiw dziecko. I dobrze im tak. Jak kobieta czeka x lat na dziecko a on sie zastanawia, to ktos musi wziac robote w swoje rece,;)

Gość gość
odejdz od niego,i zobaczysz jak wroci to bedzie ten,a jak nei to nic an sile sie neida,bo rozwodems ie skonczy ...