Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rowerek smart trike

Polecane posty

Gość gość

co myslicie o tych rowerkach typu smart trike od 6 mca? ma ktos moze? zastanawiam się, czy to aby na pewno jest dobre dla kregoslupa takiego malucha? jak tam jest z amortyzacją? moja kolezanka ostatnio stwierdzila jak jej dziecko wyroslo z gondoli, że kupuje rowerek zamiast spacerówki... moj maly ma 10 mcy, zastanawiam się nad zakupem czegoś takiego w ramach uatrakcyjnienia spacerów. co o tym myślicie?

Gość gość
up

Gość gość
moj synek dostal taki rowerek na roczek i bardzo sobie go chwalilam. czesto jezdzil w nim zamiast w spacerowce, ale uwazam ze dziecko przed roczkiem to jest jeszcze za male na taki rowerek. spacerki nie moga byc dlugie bo nijak nie rozlozysz oparcia jak dziecko przysnie...jesli twoje dziecko ma 10 mies. to bym kupila ale zaczela korzystac latem jak bedzie cieplej i dziecko bedzie ciut srarsze. moj synek jezdzil w swoim prawie do 3rz

Gość gość
wlasnie tak myslalam, maly konczy akurat na wiosnę roczek, wiec wtedy mu kupimy. nie wyobrażam sobie jednak 2 godzinnego spaceru w tym rowerku. no i ciągle zastanawiam się jak to z amortyzacją tego jest?

Gość gość
zeby na kolkach mialy opony a nie plastikowe kolka bo ja kupilam z plastikowymi, dalam ok 500zl a taki badziew ze po chodnikach z kostki nie chce jechac i trzeba go na sile pchac. Ogolnie kasa wyzucona w bloto

Gość gość
dobra pisałam tyle i cały czas pisze że spam

Gość gość
zgadza sie. kola musza miec jakas podkladke bo na samych plastikach to moze byc ciezko.

Gość gość
mają gumę ale cienką i strasznie dudni na twardej nawierzchni . Ogólnie rowerek jest bezpieczny syn dostałam mając 7 mies ,wygodny ale spacerówki mi nie zastępował ,młody ogółem jeździł nie cały rok ,teraz ma 3 lat i zeszłego lata rower już poszedł w odstawkę ,więc jak bym miała kupować to wiem że drugiego bym nie kupiła bo 800zł to sporo jak na rok jeżdżenia rowerem ,nie wiem po ile są teraz i jaki model chcesz mój ma smart trike recliner .

Gość gość
nie trzęsie dzieckiem jeżeli o to chodzi ,siedzisko jest obszerne miękkie ,wygodne odsuwane do tyłu ,tak że wygodnie dziecko ma ,mój nigdy nie narzekał .sterowanie kierownicą ważne ,blokada pedałów i podpórki na nóżki aby nie wisiały w powietrzu .

Gość gość
Moze jak ktos spaceruje po trawie jest ok, na twarde podloze typu kostka sie nie nadaje. Jak sie go prowadzi strasznie halasuje i nie trzeba miec sile zeby go pchac

Gość gość
na kostce nie hałasuje o dziwo aż tak ale na asfalcie jak cholera ,ja jak szłam syna prowadzić do szkoły i z góry jest równa asfaltowa droga to dudnił strasznie ,wjeżdżałam na trawę bo mi było wstyd tego hałasu .

Gość gość
A u mnie na odwrot, zjechalam z chodnika na asfalt bo jak szlam to tak dudnilo ze kazdy z ciekawoscia patzyl co sie dzieje;) ale moze kola zaleza od modelu