Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość agaaali

Czy mężczyzna powinien golić włosy na ciele?

Polecane posty

Gość agaaali

cześć! od kilku lat widzę, że Polacy zaczęli zwarać uwagę nie tylko na to jak żyją i jak się zachowują, ale również jak wyglądają. Dobry wygląd to nie tylko skrojone na miarę ciuchy, ale również i przede wszystkim wysoki poziom higieny osobistej. Zbiegło się z tym oczekaiwanie wobec mężczyzn golenia lub strzyżenia włosów na ciele. Co sądzicie na ten temat, czy słusznie facet powinien przystrzygać włosy na ciele? Czy wasi faceci też to robią? Wymagacie tego od nich?

Gość gość
nie mam nic przeciwko zwlaszcza jesli jest umiesniony i wysportowany :D

Gość gość
Mój mąż jest sportowcem i ze względu na sport goli nogi. A tak poza tym to goli nie tylko okolice intymne, ale też włosy na klacie. Uważam, że tak jest fajnie. Lubię to, że jest ogolony.

Gość gość
ja jestem mocno owlosiony i tez sie zastanawialam nad tym co kobietom bardziej odpowiada?

Gość gość
golić po pachami i miejsca intymne !

Gość gość
Golic!! pod pachami i tam na dole to mus!!ja mojemu mężowi także gole plecy , ma bardzo owłosione i jak idziemy n basen to go to krępuje.Mi to osobiście na plecach nie przeszkadza :/ ale ludzie sie gapią jak na kosmite !

Gość gość
Wiele kobiet lubi owłosienie, że niby wtedy jest bardziej męsko. Mi się to nie podoba, ani to ładne ani miękkie ani twarde ;)

Gość gość
wole gladszych tzn. zero wlosow pod pachami, na plecach, intymna czesc moze ogolic, ale nie musi i najwazniejsze - brak zarostu.

Gość gość
Tak naprawdę, to zależy gdzie i ile. :P Generalnie mi nie przeszkadza, byle nie było gęsto jak w Puszczy Białowieskiej. :D Z wyjątkiem nóg- ogolone nogi u faceta... no po prostu pedał i tyle. Oczywiście za wyjątkiem sportowców. :)

Gość gość
raz sie ogolilem na torsie, za namową partnerki. W sumie nie mialem wiekszych oporow. JEdnak po fakcie oboje stwierdziliśmy, że lepiej mi z zarośniętym torsem i tego sie trzymam, golę wyłącznie plecy i pachy. Kobieta ma tu duzo do powiedzienia zapewne, jak zawsze z resztą ;)

Gość gość
Jeśli nie regularnie, to przynajmniej raz na jakiś czas powinno się przynajmniej przyciąć włosy np na torsie, pod pachami i na plecach - ze względów higienicznych. teraz używam Bodygrooma do golenia, bo jak korzystałem z maszynek jednorazowych to szybko się zapychały włosami.

Gość gość
męski zarost -tak małpi- nie