Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Do jakiego przedziału cenowego szukacie wózka?

Polecane posty

Gość gość

rozgladam sie na all, bo widzialam wiele modeli w sklepie, ale zamowic chce na all, bo rozbieżnosc cenowa miedzy sklepem, a internetem, to czesto nawet 300 zł. W jakim przedziale cenowym interesuja was wozki? wiele sensownych modeli typu x lander czy jedo, to koszta do 1.500 zł, a dla mnie to dość sporo

Każdy musi patrzeć na co go stać. Ja szukam wózka w średniej cenie, za 3w1 dałam ok 1600 zł.

Gość gość
ja pierdziele, to chyba logiczne, że szukasz takiego, na jaki cie stać

Gość gość
Patrzałam na takie do 2 tys ale kupiłam taki za 1500zł (2w1). Teraz żałuje, synek wcale nie chce jeździć w tym wózku.

Gość gość
A myślisz że w innym by jeździł?! To wychowanie i noszenie sprawia że nie chce jeździć a nie model wózka

Gość gość
niekoniecznie szukamy takiego na jaki nas stac. Ludzie zarabiający normalnie, którym jakas kasa co miesiąc zostaje są w stanie kupić wózek za 3 i wiecej tys. a czesto kupują takie do tysiąca itp

No ale jakby nie było mnie stać, to bym nie przesadzała, wózki można kupić dużo tańsze niż 1500, a w sumie w gondoli, dziecko jeździ ok pół roku, no ale to indywidualna decyzja, trudno porównywać, jak ma się inne dochody... ale na pewno nie kupowałbym za wszelką cenę tego z wyższej półki, niektórzy lubią się lansować wózkami za 4000, ale mnie to nie kręci. A i nie wiem czy 3w1 warto, ja mam taki, ale chyba i tak będę kupowała inną spacerówkę...

zależy co kto rozumie przez pojęcie "stać nas", dla mnie to znaczy, że mogę coś kupić bez wyrzeczeń, nie kosztem innych potrzebnych rzeczy... Mówiąc inaczej - płacenie za wózek równowartości 1 pensji dla mnie to dużo pracować cały miesiąc tylko na coś co używa się pół roku...gdzie to tylko jedna z wieeeelu rzeczy potrzebnych dziecku. ;)

my, może wstyd sie przyznać ? ale patrzylismy tylko na używane wózki .Dla 1 syna wózek 2w1 kosztowął nas 400 zł, dla 2 syna 3w1 około 450 zł.

Ja poszukiwałam wózka 2w1. Zdecydowałam się na kupno Roan Marita Prestige. Kosztuje ok 1400 zł. Gdyby jakiś tańszy mi się spodobał to pewnie bym kupiła. Ale inne po prostu mi się nie podobają.

Gość gość
ja podobnie jak pani wyżej ,szukałam do 2 tyś kupiłam za 1560 zł 2 w1 po 6 mies wózek sprzedałam za 400zł spacerówkę raz założyłam ,i kupiłam spacerówkę lekką .

właśnie po to żeby się nie przerzucać ja kupiłam od razu lekki wózeczek - graco Evo :) i sprawdza się rewelacyjnie. Nie zawiodłam się na nim zupełnie, wszędzie z nim z łatwością wjeżdzam i z taką samą łatwością wnoszę na piętro i do auta! bardzo udany zakup, a na prawdę można go tanio dostać - nówkę :)

fajne są te graco evo, tak są one w wyższym przedziale niż piszecie ale zawsze można rozejrzeć się nad używanym :)

Gość gość
ja kupiłam nowy coneco 2w1 za 770 w sklepie,co najważniejsze lekki i zwrotny

Gość gość
ja szukałam najpierw wózków w przedziale jaki był dla mnie możliwy i w nim wypatrywałam takich jakie mi się podobały i kupiłam za 100 zł więcej hehe

Gość gość
Bebecar stylo at, ale po prostu się w nim zakochałam i nie mogłam sobie odmówić.

Gość gość
kupilismy za 5000 bo maz sie uparl

Gość gość
Jaki to wózek za 5000 ? Z chęcią zobaczę czy jakiś niezwykły jest :) ja za ok 1500. Mam już wybrany i jutro jadę kolor zamawiać

ja dałam w komisie 300 zł za 3 w 1 Choć stać mnie na droższy Chciałam tani i używany, sprawdzony i praktyczny Kupiłam w superowym stanie, miał paragon ze sklepu i wiem że był po 1 dziecku

Gość gość
to ja z 17.39 mamy bugaboo buffalo

Gość muumma
my zamówiliśmy coś takiego http://www.babyshopwawa.pl/pl/p966-herlag_city_buggy.html i jestem zadowolona. Nie rozumiem mody na wydawanie tysięcy na wózek, z którego dziecko - nie oszukujmy się - szybko wyrasta. To chyba celebrytki taką modę napędzają, bo te wózki, w których wożą swoje pociechy, warte są tyle co małe, kilkuletnie auto :)

Gość to ja was przebije
dalam za wozek ponad 7 tysiecy:O Nie jestem z tego dumna, do dzis uwazam, ze to wina hormonow w ciazy bo uparlam sie na ten wozek jak glupia:O Fakt, ze nas stac bylo ale normalnie nie jestem zwolenniczka szastania pieniedzmi ot tak sobie.

Gość gość
my kupiliśmy Inglesine classica balestrino, głęboki i spacerówka -4500, ale warto było, dziecko w głębokim jeździło równo 9 miesięcy, a małe nie jest :), mały kochał ten wózek , tak łagodnie kołysze :) i ciągle w nim spał :) , kochałam te spacery :) , jutro przesiadamy się do spacerówki

Gość gość
moj mąż stwierdził że możemy kupić wózek tak do 1600 zł co dla mnie i tak jest przesadą. Znalazłam taki za 1000 co mi sie podoba a i tak szkoda mi tyle na wózek. :)

Gość gość
ja tak do 3.500 bo musi być bezpieczny i markowy,na resorach

Gość gość
a ja kupiłam swojej pierwszej wnuczce taki za 4,5 tys. ale jestem zdania, że nie jest potrzebny taki duży wydatek można o wiele tańsze kupić, no cóż poniosło mnie

Stać mnie na nowy, nawet dość drogi wózek, ale... nie czuję sensu w jego kupowaniu, zwłaszcza, że ma być tylko na pól roku (potem mam świetną spacerówkę po starszym dziecku, a i fotelik dość szybko trzeba wymienić na większy). Wybrałam używany komplet 2w1 (gondola + fotelik) za ok. 500 zł.

Gość gość
A ja kupilam uzywany z mamas I papas , za 1000 zl (200 £) wozek wszedl do sklepow w pazdzierniku, ja kupilam w listopadzie juz jako uzywany;) byl zapakowany w fabrycznie, ten sam w sklepie bez dodatkow (sama spacerowka) to kolo 450 £, czyli jakies 2300zl z gondola to 120 f, fotelik tez kolo 120f ,