Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Lodzik a wdzięczność faceta

Polecane posty

Gość gość

Mam problem z tym że mój mąż oczekuje lodzika przed każdym bzykaniem a jak ja chcę minetke to muszę się z pół godziny moczyć przed tym w wannie. Jak pytam się dlaczego jesteśmy tak nie równo dzieleni to mówi, że facet potrzebuje bodźca i mi nie musi nic stawać i jestem gotowa a mężczyzna musi działać. Dziewczyny też tak któraś ma?

Gość gość
EGOISTA :O

Gość gość
ale masz chama i prostaka za męża- masakra, w życiu bym takiemu dziadowi laski nie zrobiła

Gość blanca123
mam podobnie, moj facet uwaza ze mineta jest obrzydliwa, ale loda oczekuje przed kazdym stosunkiem... ostatnio mu to wypomnialam i po prostu juz rzadko robie mu taka przyjemnosc. teraz przestane to robic w ogole skoro on ma gdzies moje potrzeby

Gość gość
ale do tej pory robiłaś, chociaż on nie dawał Ci nic w zamian- dlaczego dziewczyny kompletnie się nie szanują i zadają się z takimi c*****i?

Gość gość
ja bym mu powiedziala ze jak nie chce to znajde sobie takiego ktory pare razy dziennie mi pisiulke wylize

Gość blanca123
pare razy od swieta moze mi zrobil dobrze jezykiem.. robilam to bo widzialam jaka to sprawia mu przyjemnosc.. ale teraz mam to gdzies

Gość gość
Prostak.........

Gość gość
Z wanną to chodzi o to żebym moczyla się w wodzie z płynem do kąpieli bo wtedy piśka ładnie pachnie bo jak biorę prysznic to tak nie pachnie

Gość blanca123
ja rowniez lubie robic przyjemnosc swojemu facetowi, nie brzydzi mnie to w zaden sposob. Nie bede chlopaka zmuszala do tego zeby on mi zrobil dobrze, dlatego ja przestane to robic dla niego..

Gość gość
blanca123 a moze chcesz troche wirtualnie popisac co?

Gość gość
To takie nietypowe. Zwykle to mężczyzna robi często minetę, a kobieta loda robi raz kiedyś.

Gość gość
No u nas odwrotnie właśnie ja mu dzień w dzień robię a on mi od święta

Gość blanca123
u mnie bylo podobnie, ale koniec z tym. mam dosc takiego traktowania...Ty rowniez powinnas sie postawic facetowi

Gość gość
No co Ty?! Co drugi facet chciałby loda przed, zamoczyć, i loda po ze spustem na twarz po, a minetkę, jeśli już robi, to z łaski i za krótko

Gość kochanka 87634237
Współczuje faceta! :( Skoro taki egoista to i Ty mu nie rób. Jeżeli staje mu tylko od loda to wyślij Go do seksuologa bo coś z nim nie tak;) Jak mu to oznajmisz to wystarczy ze się rozbierzesz a On juz bedzie gotowy! :D

Gość gość
Kochanko z cyferkami... Wysłałam go do diabła ;-)

Gość kochanka 87634237
No i racja;)

Gość gość
A jego fiut pewnie bratkami pachnie. Boże jaki burak, zapach czystych, zdrowych myszek jest normalny, naturalny tak samo jak czystego, zdrowego penisa.

Gość gość
Nie wierz tym cyganicom, im też nikt żadnej minety nie robi a lody trzaskają obowiązkowo, taki wasz los i tyle :P

Gość gość
a ja wolę zrobić minetę niż mieć robionego loda... widocznie jakiś p******* jestem ;)

Że niby mój los w moich ustach? Czyli ręce mam wolne i mogę szowiniście jaja urwać :-)

Gość Mistrz Złota Wara
Ja mojej kobiecie liże zawszę przed stosunkiem. Czasami jak oglądamy film to bawi się moim penisem i nieraz nawet sama mi zrobi z nienacka uwielbia go wąchać i ssać. Robimy to różnie nawet 69 jest bosko. wciąga mi całego 16 cm ssie jaja i liże wszystko. Wypija mi cała spermę a potem otula go r ęcznikiem i całuje w czubek mówią Mój Ch**ek. Kocham Go. A Minetkę robie zawsze przed i zawsze do końca uwielbiam jak wyje i jak czuje jak jej mięśnie ściskaja moje paluszki :) czasem jej zwalę palcówkę i tryska. Jest bosko pod każdym względem nic ująć nic dodać.