Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Laura232

Lubię papierosy chociaż nigdy nie paliłam TEMAT DLA TOLERANCYJNYCH

Polecane posty

Gość Laura232

Od razu zaznaczam, znam konsekwencje palenia itd. Mam pewien problem. Śnię o papierosach, marzę o papierosach, uwielbiam patrzeć jak mój partner pali a w snach palę ja;] Nikomu się do tego nie przyznaję. Sama przed sobą nawet nie chcę. Nie sądziłam, że kiedykolwiek będe tak bezkrytycznie myślała o papierosach. Fajnie, gdyby to mogła być przyjemność raz na jakiś czas - ale wiem, że w moim przypadku tak nie będzie, więc nie zaczynam. Jednak fascynacja jest. Ktoś czuje podobnie?

Gość gość
A ja nienawidze papierosow i pale, papierosy rzadza zyciem palscza, jego nastojem, apetytem, portfelem... okropny nalog, ciezki do pozbycia sie, jak przestaniesz to nawet po wielu miesiacach czujesz to ssanie i mozesz z dnia na dzien wymieknac i zaczac znow palic. Pale 16 lat i kazdego kto chce zaczac stawiam do pionu:)

Gość Laura232
Opowiedz o tym, jak papierosy podporządkowują Ciebie sobie ;-) Mnie to fascynuje, kręci mnie że mój facet musi zapalić, że robi się niecierpliwy, zdenerwowany, Jakaś dziwna jestem, wiem:-)

Gość gość
Lauro ja paliłam przez kilka lat a teraz juz rok nie pale. Ale lubie papierosy i chętnie bym zapaliła przy kawce ale wiem ze 1 papieros i wracam do palenia. Rzucilam ze względu na stan zdrowia a nie dlatego ze chciałam :(