Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

zapisy do przedszkola

Polecane posty

Gość gość

Witajcie. Chce zapisać swojego 3 latka do przedszkola. Kiedy rozpoczynają się zapisy? Chodzi mi o przedszkole publiczne. Jak wygląda to ? To są jakieś wyznaczone termin y przez dyrekcję indywidualnie ustalone? Jest możliwość ze dyrekcja pokaże mi sale itp. Jak było to u was.

Gość gość
zapisy do przedszkola są w marcu ,

Gość gość
Cały marzec ? Wszystkie przedszkola ?

Gość gość
zależy jakie miasto. w Krakowie można wszystkie informacje znaleźć na portalu edukacyjnym, zakładka rekrutacja do przedszkoli. W tym roku jest bez sensu - wyniki dopiero 23 kwietnia, więc jak syn sie nie dostanie to nie wiem czy jeszcze w prywatnym będą miejsca ;-/

Gość gość
My już jesteśmy zapisani. Niby też miało być w marci ale ruszyli szybciej i ledwo synek się dostał. Lepiej idz osobiscie do przedszkola najlepiej już jutro i się dowiedż

Gość gość
dokładnie tak. w Krakowie rok temu wyniki były 2 kwietnia. To spora różnica. A rodzice czekają i nie wiedzą ;-/ A zapisać do prywatnego to od razu koszt wpisowego, nie rzadko 500 a nawet więcej pln.

Gość gość
Ledwo sie synek dostał? Hmmm, dziwne to. Tak naprawdę to liczy się punktacja, a nie kolejność zgłoszen. Wiec tym bardziej dziwne że już wiesz ze syna ledwo - przyjęli