Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

a ja lubię niezdrową żywność

Polecane posty

Gość gość

wchodze często na jakies blogi kulinarne itp itd i ile tam jest okropnych komentarzy pod przepisami na ciasta, na jakies smażone potrawy itp no ale bez przesady! Ja uwielbiam od czasu doc zasu zjeśc pizzę z dużą ilością salami i kabanosów oraz sera, lubię schabowego, ciasta. Czy wszystko musi byc gotowane na parze itp?oczywiście gotuję też zdrowe zupy, robie sałatki itp ale bez przesady...jak wy do tego podchodzicie?

Gość gość
Nie gotuję na parze, wolę upiec. Ale syfów typu fastfood nie znoszę. Co innego np. pizza domowej roboty, pyszności. Byle nie za dużo, bo d... rośnie.

Gość gość
że tyłek rośnie i fałda na brzuchu to wiaodmo, ale nie można ciągle sobie odmawiac :)

Gość gość
Oj, znam takie co mogą wp*****lać jak świnie i nic im się nie odkłada, farciary.

Gość gość
Ja tez lubie :) ... i czasami jem :P Prawda taja ze wszystko co niezdrowe jest pyszne a to co zdrowe kompletnie smaku nie ma.

Gość gość
ja tez lubie niezdrowa zywnosc i na szczescie naleze wlasnie do tych farciar ktorym nic sie nie odklada :-) zobaczymy jak dlugo :-P

Gość gość
Ja nie zakładam że od razu tłuste= niezdrowe.Tłuszcz też jest potrzebny :) Domowej pizzy sobie nie odmawiam, masła, tłustych ryb. Moje zdrowe odżywianie polega na tym że unikam większej ilości przetworzonej żywności, jak już mam zjeść ciasto/ciasteczka to wolę sama upiec, i to zrobić normalnie a nie super torcik z gotowych spodów biszkoptowych i masy z proszku. A ryba pieczona ma lepszy smak jak dla mnie, akurat ryby mam dobre. Ale jem czekoladę, czasami, rzadko, zjadam chipsy (jak dłużej nie jadłam ziemniaków i mnie "ciągnie" do nich), albo piję colę. Ale np. jedzenia z McDonald's już bym nie przełknęła... Domowe frytki- tak.

Gość gość
wszystko co niezdrowe smakuje najlepiej zauwazylyscie? Ja tez lubie takie zarelko,ale niestety nie moge go jesc ze wzgledow zdrowotnych :( czasami sie skusze na cos niedozwolonego dla mnie,a potem niesttey musze uzerac sie z wysoka glikemia :(