Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

co z tym moim pecherzem

Polecane posty

Gość gość

Pol roku temu bralam antybiotyk clindamycin. Po nim dostalam zapalenia pochwy i pecherza. Dostalam na nie leki. Przeszlo. Po miesiacu zapalenie pecherza wrocilo. Bralam furagine. Przeszlo. Minal kolejny miesiac i znow pecherz. Poszlam do lekarza. Dostalam jedna dawke monuralu. Przeszlo. Znow minal miesiac i znow monural. Wkoncu dostalam skierowanie na badanie moczu i posiew. Nie wiem czego sie spodziewac. Mam wrazenie ze teraz oprocz zapalenia pevherza mam zapalenie wszystkiego. Piecze mnie cewka moczowa , pochwa. Masakra. Jutro wizyta u giekologa i wieczorem wyniki moczu. Na posiew pewnie troche poczekam.

Gość gość
moze zarazasz sie od partnera podczas sexu, ja tak mialam, lekarz dal nam obojgu antybiotyk i mam spokoj od 3 lat

Gość gość
A jak to sprawdzic ze maz moze zarazac?

Gość gość
ja wlasnie tez to przerabiam :( Boli jak cholera biore furagine czy jak tam ona sie nazywa,jak nie przejdzie to do lekarza po antybiotyk

Gość gość
Jednrazowo to da sie przezyc, a mi nawraca doslownie co miesiac:(

Gość gość
mąz moze zrobic badanie moczu- tak na wszelki wypadek, ale czesto jest tak ze facet jest nosicielem ale nic go nie boli bo mają dluższa cewke moczową, bakterie w niej siedza ale nie powodują zapalenia, tylko przenosza bakterie na nas, moze daj mu profilaktycznie furagin, albo idz do dobrego urologa