Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość takie mam pytanko do was

pierdzenie

Polecane posty

ps. tak poza tym to dobry z niego tata jest... ;-)

Gość gość
jakbym czytała o sobie, mój robi tak samo jak Twój identyko :D

i co Ty na to? nie przeszkadza Ci to w postrzeganiu go jako kogoś seksownego, interesującego?

Gość gość
przeszkadza, nie mam ochoty na seks wcale, niecierpie smrodu jak ktoś robi kupe - z wymówką ze boli go np brzuch i musi, jak mam sie z nim całować to mam widok z akcji kupy albo bąka.... kiedys nawet jak całowilismy sie puscił bąka

Gość gość
A jak patrzycie w lustro to widzicie swoje paszcze czy s*****e matrony, puszczające dźwięczne bąki? :D

jak patrzę w lustro to widzę zaje bistą du pę.

a akcja z całowaniem musiała być zabawna :D boszzz. oni to mają NASRANE we łbach :D

Gość gość
Po prostu w twoich kichach zamiast kupy są słowiki i stokrotki :D

nie zrozumiałaś, co jest tu meritum tematu. każdy sra, wiadoma sprawa. ale jeden zamyka za sobą drzwi, jak ma puścić bąka to rozwiera pośladki - żeby nie poszło jak z trąbki. A drugi nie p**********ię i wali jak leci. Gdybym to ja zachowywała się jak skończony knur to po zwróceniu mi uwagi na pewno starałabym się hamować. Taka różnica.

Gość gosc  123
Jak by nie pierdzial to by mu d**e rozerwalo!

Gość gość
uwaga puszczam syka

Gość gość
HAHAHAHAHAHA :D :D :D

Gość gość
Ja z moim mężem sramy przy otwartych drzwiach dosłownie wszystko razem mamy po 50lat już i jest nam dobrze a bączki to przyjemność taki tam zapaszek

Gość gość
Nie wiem co ten temat robi w dziale o ciązy i porodzie... w sensie że o rodzeniu bąków? :P

Gość gość
co zrobić ze starym dziadem, który non stop pierdzi głośno i na śmierdząco, w dodatku obrzydliwie beka, cuchnie od niego potem i niezmienianymi skarpetami oraz chodzi w brudnych ubraniach a problem w tym, że pracuje przy biurku obok mojego biurka przez cały dzień. Nadmieniam, że zgłaszanie problemu przełożonemu nic nie daje, bo to też stary pierdziel i w dodatku syfiarz. I obaj twierdzą, że po co trzymać bąka w du pie, niech se lata po chałupie.

Gość gość
Też mu pierdnij, ale tak konkretnie, żeby mu sie odechciało smrodzenia ;)

Gość gość
Na faceta pierdzącego na śmierdząco to jest tylko jeden sposób - zmienić faceta na inny model, natomiast jak jakaś babeczka pierdzi na śmierdząco to mam następujące orady: z domowych sposobów na tego typu przypadłość możesz rozpocząć od nadstawienia do wygrzmocenia swojego kakałko. Najlepiej, jak rżniątka dokona twój zaufany bojek. Mam wiele koleżanek, które cierpiały na różne dolegliwości związane z brakiem wypróżnienia i łykały olbrzymie ilości leków bez skutku, natomiast po dobrym dymańsku w kakałko problem jakby ręką odjął. Kolejna sprawa to dieta - musisz jeść powoli, bez łykania powietrza, dobrze rozgryzając pokarm i trzeba jeść mało i powoli. Dobrze też na żołądek wpływa połyk chłopskiej śmietany, możesz przykładowo zaufanym kolegom z pracy marszczyć freda z połykiem, najlepiej co dwie godziny i to rozgrzewa żołądek, co jest pozytywne. Masz chyba jakiś kumpli w pracy, co z chęcią załadują ci do buzi? Im więcej połykasz, tym zdrowsza jesteś. Co do samego pierdzenia - najlepiej pójść do lekarza, jak domowe środki nie pomogą. Z tym, że nie powinnaś sobie żałować, są na przykład kultury - niemiecka, holenderska, gdzie pierdzenie w towarzystwie jest oznaką dobrego wychowania, a smrodliwość pierdu świadczy o dobrym wychowaniu. więc mogłabyś pojechać do pracy w rejony niemiec przy Holandii i tam z pewnością twoje śmierdzące pierdzenie byłoby w pełni akceptowalne i w dodatku podziwiane - byłabyś gwiazdą, celebrytką i gdy wymyślą możliwość wąchania czyjegoś smrodu przez komputer czy urządzenia elektroniczne to mogłabyś za pieniądze prowadzić swojego bloga i pierdzieć smrodliwie do woli zachwyconym holendrom i szkopom. z pewnością byłaby szansa na poznanie jakiegoś fajnego szkopa, który by uwielbiał twoje śmierdzące pierdzenie i z pewnością byłby to jeden z elementów podtrzymujących wasz związek.

Gość ciekawa asia
w te kakałko to ze spustem, czy bez?

Gość gość
A może za sugeruj mężowi wizytę u lekarza. U mnie w ten sposób się objawiają problemy z jelitami

Gość gość
przede wszystkim z gumką, żebyś nie czuła niesmaku, jak ci swego do buzi wpakuje.