Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Wiecie co nazywano "Polskim różańcem" ?

Polecane posty

Gość gość

To nabite na pal 50 główek polskich dzieci ,co 10 głowa osoby dorosłej . Ludność Ukrainy to zbieranina s*******i o stopniu zezwierzęcenia takim jak murzyni w Afryce podczas słynnego wyżynania Tutsi przez Hutu. Banda s*******i którzy nie zasłużyli na pomoc a jedynie na nienawiść za bestialskie mordowanie naszych rodaków .Ukraina ten bękart pozostały po rozpadzie ZSRR płonie. Teraz jest najlepszy czas na to aby odzyskać nasz Polski Lwów .

Gość gość
no wez:(

Gość gość
Nie wiedziałam To znaczy wiedziałam o okrucieństwach na wołyniu ale polski różaniec? Straszne Bestie

Gość gość
Wymazać ten kraj z mapy Europy gdzie Bandera jest uznawany za bohatera narodowego .

Gość gość
Nawet oprawcy z SS byli wstrząśnięci bestialstwem Ukraińców. Dziwne ,że tego nie uczą w szkołach. Formacje SS Galizien złożone z Ukraińców wykazały sie niespotykanym bestialstwem podczas tłumienia Powstania Warszawskiego.

Gość gość
jak dla mnie to mogli by spalić tam wszystkich, pewnie chcą być w Europie by napasc na Polske i okradac Polakow ;(

Gość gość
No lekarze Niemcy żydowskiego pochodzenia z SS w obozach śmierci lepsi nie byli, operowali bez znieczulenia, zapodając różne g***a do ran, wycinali organy i przyglądali się jak człowiek umierał w męczarniach, byli po jednych pieniądzach z tymi zwyrodnialcami, to samo UB-ecy po wojnie, np. torturowanie przez włożenie nóg katowanego do pieca :-O

Gość gość
? :(