Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gośćpyś

revitalash czy xlash?

Polecane posty

Gość gośćpyś

która z odżywek lepsza i daje świetne efekty? używalam rapidlash ale bardzo nieregularnie az postanowilam sie za nia zabrac i zobaczyc efekt koncowwy a i tak przy moim 'uzytkowaniu' rzesy mi wyraznie urosly. pozniej mysle czy revitalash czy xlash wyprobowac

Moje znajome i pani pracująca w salonie Kerastanse polecała revitalash, szczególnie odżywkę do rzęs. Choc słyszałam też opinie, ze po odstawieniu odżywki efekt znika...

tez polecam revitallash.moje kolezanki stosowaly, ja dopiero zaczynam, ale one za to mają rzęsy jak miotełki! :)) i starcza na baaardzo długo

Gość gość
Myślę, że to indywidualna sprawa.Stosowalam przez pół roku i powiem, że szału nie ma.

Gość gość
Znalazłam promocję na revitalash, przy zakupie dużej odżywki wystarczającej na pół roku dają talon za 50 zł na zabieg upiększający :)

Gość gośćany
a gdzie ten zabieg mialbybyc robiony? w jakom miescie? no wlasnie o revitalash jest duzo dobrych opinii , o xlash roznie nawet ze nie dxiala

Gość gośćany
miranda a gdzie kupilas revi..?

Gość gość
20.02.14 gośćany W Poznaniu

Gość gośćany
bo jesli mialabym kuppwac balabym sie na necie chyba czy to nie bylaby podrobka czasem. nieopodal jest kosmetyczny salon i tam maja w gablocie tylko znoeu czy nie leza tam sa dlugo i sa nieswiexr albo co heh

Gość gość
Z tego co sie orientuje, to salony mają zakaz sprzedaży wysyłkowej revitalash, można kupić tylko u nich bezpośrednio na miejscu. Szkoda, że nie jestem z Poznania, bo chętnie bym skorzystała z takiej okazji.

Gość gość
moze i maja zakaz ale u mnie stacjonarnie mozna kupic w salonie a na neciepodobno sa dystrybutorzy i ze niby od nixh jest pewnosc ze nue podroba

Gość gość
Jat tylko jeden dystrybutor w necie revitalash, firrma plazacos tam, bo od nich własnie gabinety kupują. Wkurza mnie to trochę jako własciciela salonu, ze oni mogą na allegro wystawiac a ja nie, nawet w sugerowanej cenie.

potwierdzam, rzęsy po revitalash są śliczne, gęste i długie. Jakbyś sobie dokleiła sztuczne

Gość gość
Ja mam krotkie rzesy a po revicie ale dopiero po 2msc miałam niezłe tzn jakies 30% dłuższe. Za to przyjechały do mnie 3kolezanki uzywajace xlash i ja teraz z przedłużeniami 1:1 miałam takie jak ich naturalne. Będę mieć xlash za tydzień i zobaczę która lepsza. Na nich meeeega efekt po xlash.

Gość gość
A ja polecam odzywke Bodetko. Jest pewnie tansza od revitalash. Ja placilam za nia cos kolo 150 zl. Juz po 2 tygodniach rzesy byly ladniejsze . Teraz uzywam jej juz 1,5 miesiaca i sa naprawde ladne i dlugie. Moje sie regeneruja po nieudanym przedluzaniu i normalnie zajmowalo im to dobre 2 miesiace a dzieki tej odzywce poszlo duzo szybciej.

Gość gość
Nie używajcie tego! Efekty są spektakularne ,ale potem stracicie wszystkie rzęsy i pogorszy się wzrok. Największa moja głupota popełniona 2 lata temu. Dziewczyny przestrzegam, ale jak znam życie to musicie się same przekonać,bo nie uwierzycie. Tylko,że już będzie za późno .

Gość gość
ja miałam revitalash,efekt super,po 2 tyg widac maluśkie rzęski jak zaczynają rosnąć,starczył mi na rok,teraz mam rapidlasha ,jest ok,ale nie tak jak po revitalashu,wróce z pewnoscia do revitalasha....