Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gladz_gipsowa

Czy myslicie ze taka dziewczyna to call girl?

Polecane posty

Gość gladz_gipsowa

Moja sasiadka ma bardzo dziwne pory wychodzenia z domu i powrotow... np. wychodzi z domu o 18 i wraca po 2:00, albo wychodzi po 19 i wraca o 3:00. Zdarza jej sie tez wyjsc o 16 i wtedy wraca po polnocy. Wyglada na dosc ostra babke (leginsy, stringi, podkolanowki itp.), mnie sie wydaje ze ona jest call girl i pracuje w "salonie masazu". Potwierdzalyby to tez jej ruchome godziny pracy. a Wy jak sadzicie? macie jakies inne typy?

Gość gość
ja jak mialam 18 to sie w takich h po imprezach szlajalam

Gość gość
Ch*j mnie to obchodzi JEJ DUPA

Gość gladz_gipsowa
wiesz co, ale nie wydaje mi sie, zeby to byly imprezy, ona czesto wychodzi nie jakos super odstawiona (jak na impreze) tylko tak zupelnie normalnie. aha i ona 18 lat to nie ma, dawalbym jej 23-25. studiowac raczej nie studiuje, bo rano i w ciagu dnia bardzo rzadko wychodzi (tylko do sklepu)...

Gość gladz_gipsowa
więc jak sądzicie?

Gość gladz_gipsowa
nikt nie ma żadnych przemyśleń na ten temat?

Gość hahahahahhahabuhaha
A co Ciebie obchodzi jej zycie? Moze pracuje w nocnym monopolowym,moze ma kochanka i do chlopaka lazi

Gość gladz_gipsowa
ale DOKLADNIE na 8 godzin do chlopaka/kochanka? w monopolowym raczej ma sie stale godziny pracy, tzn. albo 1, albo 2 zmiana...

Gość gladz_gipsowa
wiec?

Gość powszechna inwigilacja
Obstawiam że ma faceta i go odwiedza. Dlaczego zaraz call girl? Może ty jesteś byłą / aktualną k*****ą i dlatego posądzasz innych? A może zazdrościsz jej że kogoś ma? W tym kraju sie coraz bardziej nie da żyć. Na 1 obywatela przypada 2 szpicli którzy zyją ze szpiclowania go. Co za dno.

Gość gladz_gipsowa
buehehehehe. to dlaczego facet nigdy do niej nie przyjdzie tylko ona zawsze do niego?

Gość gość
nie ma to jak wścibscy sąsiedzi, zycia własnego nie masz czy co? ze to call girl to na to bym nie wpadła, chyba głodnemu chleb na myśli autorze:D a tak na marginesie jak bylam mlodsza tez wychodziłam w roznych porach, roznie ubrana.....w mojej pierwszej mlodosci:p i co? tez call girl? młode dziewczyny chodza na imprezy, bawia sie itp

Gość gość
a ona mieszka sama czy z rodzicami?

Gość gladz_gipsowa
mieszka sama. moglaby sobie przyprowadzic chlopaka. te jej wyjscia sa zbyt regularne, albo na 6 z kawalkiem godzin wychodzi albo na 8 z kawalkiem...

Gość gladz_gipsowa
i co, szczeny wam opadly? xD

Gość gość
Niektózy ludzie nie mają własnego życia a podnieca ich tylko zaglądanie do cudzego. Jak mnie wkurzają takie świnie które każdemu muszą wymyślić coś kompromitującego, jak nie prostytutka, to na pewno ma hiv, jak nie hiv to molestuje dzieci bo w sklepie dzieci obok niej przebiegły a ona nie uciekła, więc pewnie jest pedofilką, jak przytyła to znaczy że jest w ciąży, jak schudła to usunęła ciążę albo urodziła i zabiła noworodka, jak nie urodziła to pewnie porwała komuś dziecko, jak nie było jej w danym miejscu i zupełnie nie mogła porwać dziecka to pewnie zrobiła to telepatycznie albo się rozdwoiła, itd. Co za naród, co się dzieje w głowie takich ludzi? Przecież to się żyć odechciewa, bo ciągle ktoś ci coś insynuuje. Nie mówiąc o tym, że nie ma już kompletnie żadnej prywatności i nawet jak się z kimś jest to wszyscy wiedzą co robiliście wczoraj po południu. C****j wam w te podłe ryje.

Gość eheejhugog
Tak tak tez tak sadzimy k***a jest ta call girl,***** sie za kupe kasy,ma z tego 15 tysiecy zlotych miesiecznie,pewnie ma juz dwa mieszkania kupione o ktorych ty nie wiesz i jest ustawiona na cale zycie,na wszystko ja stac i jeszcze ma z tego przyjemnosc i ma cie w d***e to chcialas uslyszec

Gość gladz_gipsowa
gosciu, pytanie zadalem z ciekawosci a nie ze komus cos insynuuje, nie znam jej i nikomu nie mowie o tym, po prostu bardzo duzo dziewczyn pracuje jako call girls i gdzies te dziewczyny musza mieszkac, dlaczego jedna z nich nie mialaby byc moja sasiadka?

Gość eheejhugog
Ale skad my mamy wiedziec i co Ciebie k***a obchodzi co ona robi.Moze boisz sie ze spotyka sie z nia twoj maz czy co

Gość gladz_gipsowa
po prostu mnie to zastanawia i pytam sie jakie sa wasze typy, czym moze zajmowac sie taka osoba.

Gość gość
Pracuje w firmie kurierskiej ,calodobowej pracuje w calodobowej pizzerni jest wrózka sabatii i pracuje w tv Tvn .

Gość realistka1234
Może pracuje gdzieś w ochronie albo na dyżurce jakiejś..Styl ubierania się nie ma nic do rzeczy.Leginsy ja też noszę

Gość realistka1234
A tak na marginesie to skąd wiesz że nosi stringi? Chyba jakiś napalony na nią jesteś,że aż takich szczegółów wypatrujesz

Gość gladz_gipsowa
no przeciez przez leginsy sie przebijaja stringi, nie trzeba specjalnie wypatrywac.

Gość gladz_gipsowa
up

Gość stygmaty ech stygmaty
ja pierd.....idz do łazienki widzisz tą kobietę ? bijesz ją w nos ,sypie się szkło ...to lustro . Głupia była ,należało sie jej ,tylko lustra żal

Gość gość
no ale faktycznie pory wychodzenia z chaty ma dziwne...

Gość gość
ale temat, o jaaaaaa