Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem sama bo nie chcę się zmieniać dla faceta

Polecane posty

Gość gość

Nie chcę się nikomu podporządkowywać, zmieniać swoich zainteresowań, zabijać tego, co we mnie niepowtarzalne i indywidualne.

Gość Escobar997
bo się nasiąka zapachem faceta jak psią sierścią, autorka widocznie nie była zakochana

Gość gość
Byłam, ale się zraziłam. On chciał mnie zmieniać na siłę i ciągle krytykował. Potem poznałam innego i było tak samo. Nawet mój gust muzyczny mu nie odpowiadał.

Gość gość
Najprawdopodobniej masz osobowość narcystyczną.

I dlatego myślisz, że każdy kolejny facet, którego poznasz będzie taki sam? Ciesz się, że z tamtymi nie wyszło, bo to były związki toksyczne.

Gość gość
Skąd taki wniosek?

Gość gość
Przerabiałam to już w domu, na przykładzie matki, która zrezygnowała z własnych marzeń i została kurą domową bez własnego zdania. Potem z facetami. Stąd może ten uraz i strach przed wchodzeniem w bliższe relacje z płcią przeciwną.

Gość gosc2005
A co w tobie jest takie niepowtarzalne i indywidualne? Co takiego pieknego chcieli w tobie zmienic mezczyzni? Sorry, ale dla mnie to brzmi, jak takie usprawiedliwianie sie przed sama soba.

Gość gosc2005
No i o matce tez widac nie masz dobrego zdania. Kobieta zapewne dla dzieci zostala w domu, dla ciebie, a ty masz do niej akurat tyle szacunku, zeby obsmarowac ja do obcych ludzi na publicznym forum.

Gość gość
Masz racje i pozostan taka , jaka jestes . Jak facet chce to niech sam siebie zmienia.:P Kiedys spotkasz kogos , komu wszystko w Tobie bedzie sie podobalo :) powodzenia

Gość gość
I dobrze, bo nie warto się zmieniać. Faceci się zmieniają? Nie bo babka ma się podporzadkowac, w dodatku urobie ją na swój ideał, a jak się nie podoba niech szuka innego -takie leniwe pasożyty, nic nie warte:p Tzn większość bo sa jeszcze fajni faceci, istnieją bo znam osobiście, kiedyś spotkasz kogos z kim będziesz szczesliwa:D

Gość gosc2005
No dobrze, ale co ci mezczyzni chcieli w tobie zmienic?

Gość gość
prawda :D:D:D

Gość gość
Badz soba i nic nie zmieniaj ;)