Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

dość obrzydliwy problem co mi jest

Polecane posty

Gość gość

powinnam mieć okres już jakiś czas temu, niestety mi się spóźnia. zamiast tego mam masę śluzu wszędzie, teraz przeżywam jakieś apogeum, bo parę minut temu czułam jak mi coś wycieka, więc pobiegłam do łazienki, bo byłam pewna, że w końcu mam okres, w gaciach czysto, wysikałam się i razem z moczem ciągnął się ten śluz właśnie, teraz siedzę i dosłownie czuję jak ten śluz ze mnie wycieka :o co się dzieje? czy ktoś coś takiego miał? jestem przerażona ten śluz na wkładce/majtkach jest bezwonny, dość gęsty i biały, czasem trochę żółtawy, innych objawów nie mam :(

Gość gość
i wiem, odwiedzę lekarza, ale jest 2 w nocy teraz i nigdzie nic nie mogę znaleźć na ten temat. nigdy czegoś takiego nie miałam, "wylew" śluzu zauważałam jedynie przy owulacji, ale owulację już dawno miałam :(

Gość gość
PRZEISTACZASZ SIĘ W ŚLIMAKA :D

Gość gość
dzięki za poprawienie humoru, bo już mi się wyć chciało :D

Gość gość
A ile masz lat? Ja mam 33 l. jestem po jednym porodzie i 2 cykle temu miałam identycznie! Następnego dnia dostałam spóźniony okres a następny był już ok (bez tego śluzu). Do dziś nic szczególnego poza tym się nie dzieje :/ ...

Gość gość
A z tym ślimakiem to sorry ale nie mogłam się powstrzymać ;)

Gość gość
25, ogólnie parę lat temu miałam grzybicę układu pokarmowego i w momencie kiedy ten grzyb mnie atakował i miałam wyczuwalne objawy to zdarzał mi się taki śluz może ze 2 razy, ale jedynie przy wypróżnianiu się, teraz jestem "czysta", więc nie rozumiem co się dzieje. chociaż w sumie trochę mi się nastrój rypnął i mi łzy ciurkiem z oczu lecą bez powodu to mam nadzieję, że to oznaka okresu jednak 😭 oby nie ciąży jakiejś :o

Gość gość
Ale lepiej idź do lekarza po poradę bo o tej godzinie na kafe sami masturbanci siedzą a akurat oni wszycy mają śluz w majtkach i dla nich to pewnie nic nadzwyczajnego :D :D ;)

Gość gość
moze wirus, drozdzaki albo chlamydia, uzywalas gumek?

Gość gość
Kuzwa obrzydzenia mozna do cipki dostac jak sie czyta o tych wyciekach zapachach i p*****lach:-)

Gość gość
rodzisz IT, będzie kosmita