Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Doktór Myśliciel

kurde balanz

Polecane posty

Gość Doktór Myśliciel

tak od rana się zastanawiam, czy to ten świat się zrobił dziwny, czy jednak ja jestem zwyczajnym odszczepieńcem. w każdym razie od jakiegoś czasu mieszkam w funkiel nówce bloku, w którym dopiero zaczynają pojawiać się inni sąsiedzi. ludkowie nade mną wprowadzili się jakoś w połowie stycznia i tak się składa, że kobitka wyłazi do roboty w tym samym czesie, co ja. no i spotykamy się na klatce dość często. i kulturalnie dzień dobry jej mówię. nawet raz mi nie odpowiedziała, no ale ja uparcie, jak najgorszy burak i świnia, co i rusz z tym dzień dobry wyskakuję. ale dziś nie zdzierżyłem i burknąłem, że wypadałoby odpowiedzieć. na co usłyszałem, że jestem chamski. no i kurna flak, jestem, czy nie? znaczy wiem, że jestem, chociaż staram się ograniczać, ale w tej sytuacji to słusznie się zastanawiam?

Gość gość
Tempa c**a, olej ją i nic nie mów. Może to jakaś z****** stara panna z zarośniętym piździskiem, albo aseks.

Gość gość
Sąsiadka wygląda mi na jakąś sztywniarę. Może Ty przy tym "dzień dobry" jakies gesty wykonujesz obsceniczne albo coś z oczyma robisz nieprzyzwoitego. :D

Gość Doktór Myśliciel
ta, obscenicznie wychodzę z klatki

ty jesteś normalny tylko ci ludzie dziś jacyś popaprani,nie wszyscy ale ci nowobogaccy to wydaje im się że są mąrzejsi od samych siebie

Gość gość
Gdyby mi raz nie odpowiedziała,więcej by pozdrowienia nie usłyszała.kulturą należy się dzielić z kulturalnymi.;-)

Doktór Ty jesteś kulturalny, dobrze wychowany człowiek :D Też mam takich w bloku, lekko po 30-tce...żoncia jakoś zaskoczyła z czasem (5 lat) i nawet zdarza się jej samej powiedzieć dzień dobry, ale jej mąż to ciężki przypadek ...owszem jak mu sama powiem dzień dobry to odpowie łaskawie, ale sam nigdy drzwi od windy nie przytrzyma albo żeby powiedział do widzenia jak z niej wychodzi ...to jest dopiero cham, burak itd.

Gość gość
a moze Ci ludzie maja was po prostu w nosku? ja nie mowie ani nie chce by mi ktos dzien dobry mowil, nie chce znac ani miec do czynienia z zadnymi sasiadami dla mnie to jak obcy z ulicy. Moze oni tez tak maja

Gość gość
to bardzo kulturalna z ciebie osoba. chowały cię świnie w chlewie? czy lisy w lesie?

Gość gość
malpy w zoo:-D nie o kulture chodzi, nie obchodza mnie ci ludzie. Ty jak chodzisz po miescie kazdemu sie klaniasz? Pewnie nie bo to obcy, to ja tak traktuje sasiadow, niepotrzebuje ich znac.

Gość Doktór Myśliciel
ale ja się z nimi nie chcę przyjaźnić, po prostu wydaje mi się, że jakaś minimalna chociaż kultura osobista obowiązywać powinna.w końcu mieszkać będziemy koło siebie pewnie przez długie lata. a tak na marginesie - takie zachowanie jakie prezentujesz, jest zwykłym buractwem, typowym dla ludzi z wiochy. szczególnie takich, którzy dorwali robotę w mieście, dostali służbowego golfa i są nagle wielcy hadziaje. ale co weekend po kotlety do matki pod Siedlce tym swoim golfikiem popylają, bo przecież we mieście drogo jest

Gość gość
no masz racje najczesciej wlasnie takie buraki tak sie zachowuja ze wsi. Ale ja jestem wyjatkiem bo jestem rdzenny miastowy burak i kotlety sam nap/ier/dalam:-D:-D A to,ze mieszkamy obok siebie nic nie znaczy procz tego,ze obcy sa blisko:-D

Gość gość
Sasiad to ktos wiecej niz przechodzien na ulicy...bo na wodke mozna isc w kapciach.:-D

Gość Blerrr
Widocznie masz za mały metraż albo za słabe auto, albo ciuchy nie takie.

Gość fajna  sasiadkaa
Jest takie powiedzenie "cham ze wsi wyjdzie,ale wieś z chama - nigdy" :D

Gość gość
nie, po prostu nie obchodza, nie obchodzili i obchodzic nie beda mnie obcy i tyle

Gość fajna  sasiadkaa
Kulturalny człowiek kłania się sąsiadom,gdy wchodzi do biura,sklepu,lekarza itp... Od powiedzenia "dzień dobry" czy "do widzenia" korona z głowy nie spadnie:) W gorach,na szlakach turyści mijający się mówią sobie "cześć" i to bardzo miły zwyczaj jest:)

O nie zgodzę się z Wami ..to ktoś skąd pochodzi nie ma najmniejszego znaczenia. To poprostu przykład pewnej ułomności ..widzi tylko czubek własnego nosa, nic więcej ..taki kaleka życiowy, aż żal :P Na szczęście są to tylko "brzydkie wyjątki" :D Miłego dnia :)

Gość gość
to sie zgadza na tych szlakach, jak mijam biegacza to tez se machniemy i rowerzysci takze machaja:-)

Gość Ryfka     Goldman
Czekaj tylko aż pocztą przyjdzie wezwanie na sprawę na której się dowiesz, że nachalnie nagabujesz sąsiadkę na seks. Pewnie Twoje "dzień dobry" brzmi dwuznacznie.

Gość k43
Witam, mieszkam na wsi i u nas wszyscy, tzn znajomi i nieznajomi kłaniają się sobie po drodze. i żeby dobrze zrozumieć, to nie w obrębie podwórka, tylko całej wsi :) Proszę zatem nie obrażać ludzi mieszkających na wsi :) Dzieci też wołają z daleka "dzień dobry", tak są uczone przez dorosłych. Małopolska zwie się ta kraina. Pozdrawiam.