Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość AnnkaRaru

Catering dietetyczny Wwa?

Polecane posty

Gość AnnkaRaru

Czy któraś z Was zamawia sobie taki catering?? Gdzie w Wwie znajdę coś sprawdzonego,ze świeżym jedzeniem i w cenie oczywiście korzystnej:)??

Gość Mysza_87
Moim zdaniem bardzo dobry catering dietetyczny maja oryginalne przepisy. Zamawiam u nich od jesieni i jak do tej pory nigdy mnie nie zawiedli bardzo zdrowo, smacznie i świeżo.

Gość sylwia_FLFL
Zamawiam również na oryginalnych Wyjątkowa Dietę super sprawa dla zapracowanych jak znalazł

Gość Kaśśkaa
W Warszawie moim zdaniem skromnym najlepszy catering ma Fit Diet, próbowałam wielu diet i ich jedzenie jest najsmaczniejsze, poza tym fajnie zapakowane, nic się nie miesza ze sobą, są świetni, zawsze na czas.

Gość gość
ty kacha wiesniaro won z tym spamem, przed chwila to samo pisala na innym watku. Nie zamawiajcie tego co ten matol reklamuje

Gość gość
biedronka, bulka, salata pomidor nie sluchac spamerow za 2 grosze reklamujacych sie

Gość Kaśśkaa
Bardzo przepraszam ale fora są po to żeby dzielić się opiniami, wiedzą, doświadczeniami - tu szuka się wsparcia i pomocy. Więc dlaczego jeśli już ktoś poleca coś dobrego to się obraża? Nie rozumiem. Catering Fit Diet zamawiam już dość długo, podtrzymuję zdanie że jest smacznie i ok, mogę podesłać zdjęcia czy przykładowe menu jeśli ktoś potrzebuje, dla uwiarygodnienia.

Gość gość
Sprawdź ofertę www.teleobiad.pl, mają posiłki regeneracyjne, może będzie Ci to pasować