Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

30 do 40 szukają facetów na seks wszędzie gdzie się da

Polecane posty

Gość gość

Czy kobiety powaliło już całkiem? ja mam 30 lat ale wyglądam na mniej i od jakiegoś roku zauważyłem że pełno po necie i w realu krąży, nie wiem jak to nazwać... panien co szukają szybkiego bzykania... często mają dzieci itd. najpierw na gadu mi jakaś pisała (mam tam jedną fotkę twarzy wstawioną) a ostatnio na FB jakaś nie znana zaprosiła do znajomych, myślałem że to rodzina sąsiadki bo takie samo nazwisko i faktycznie mnie zna a ona zaczyna pisać i namawiać do złego inna samotna matka w kółko mi opowiada o swoich przygodach i nie raz namawiała na spotkanie bo się jej podobam, kolejna na dyskotece prawie mnie zg****iła, musiałem się opierać bo mnie w loży rozbierała i na parkiecie! i to kobiety niby nie podrywają... przecież to jakaś masakra, jak tu ufać kobietom jak takie numery robią!

Nie chcę cię martwić, autorze, ale na tym forum jest tak samo... wiej stąd czym prędzej! :)

Gość k43
i dlatego nie mam: FB, gg, kamerek, nie chodzę do dyskoteki itd itp - Bóg jeden raczy wiedzieć jaki zwierz drzemie w 43 latce ! :D

k43! jakaś Ty odpowiedzialna. Dobro ludzkości na Twoich barkach 💤 A tu widzisz, przyjdzie taki i nie docenia ;)

Gość gość
43 to przecież ogień kobieta i co się dziwisz. Ja trochę :) starszy a rozwala mi jajka chęć mam zawsze :)

Gość gość
Tyle szmat wokół, a podłogi nadal brudne!