Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy miekkie piersi to zanikajacy pokarm?blagam o pomoc bo zwariuje

Polecane posty

Gość gość

maly ma 3miechy na pocztku dokarmialam mm jak mialam malo pokarmu potem tylko sama piers..piersi przed karmieniem byly nabrzmiale i ciezkie...teraz takie nie sa jakby sflaczale, puste? nie wiem..maly je ale jakby w nocy czesciej niz zwykle..czy to objaw zanikajacego pokarmu?

Gość gość
podydałbym takiego suta:D

Gość gość
Nie, to normalne. Laktacja ci sie uformowała i mleka jest tyle co trzeba. Ja takimi miękkimi karmię juz półtora roku.

Gość gość
ja tez tak mam:D

Gość gość
Dodaj że częstsze jedzenie w nocy to może być skok albo po prostu potrzeba bliskości.

Gość gość
To jest normalne, laktacja sie unormowała i piersi nie produkują na zapas tylko jak dziecko ssie. A dziecko je częsciej bo ma skoki rozwojowe.

Gość gość
no to cale szczescie bo juz sie martwilam ze cos sie dzieje...tak wiem etap tego skoku trwa juz 4dzien mam nadzieje,ze nie zwariuje..wczoraj malego ubieralam 5 razy i w koncu zostalismy w domu

Gość gość
No wlasnie dziewczyny tez sie martwie moj maluch za 2 tyg bedzie mial 4m I od dwoch dni czesto sie budzi do karmienia.Budzil sie raz lub gora dwa razy a teraz nawet 5razy,odkladam a on sie zachwile wybudza ,znow biore na rece i znow odkladam I tak po kilka razy.Przy tym wcina reke agresywnie.Nie wiem moze to zabki .