Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Zwiazeki Polek,Polakow w srednim wieku z obcokrajowcami.

Polecane posty

Gość gość
Bardzo dobrze! Jeśli nie chce spędzać z tobą czasu,to bez łaski! Znajdź kogoś,kto chce!Nie siedź i nie czekaj na okruchy uwagi,to najgorsze,co można zrobić,traci się szacunek do siebie i facet też cię jeszcze bardziej lekceważy. Baw się dobrze!:)

Gość gość
Moj mąż - nie pomaga - nie zmywa - nie gotuje - nie sprząta - kuchni nie zaszczycił swoją obecnością od roku -nie umie załadować pralki , zmywarki - rozmawia z mamusia 2 razy dziennie Ale ma mnóstwo kasy i mamy wspaniałe życie :p

Gość gość
To przynajmniej zarobi na godne zycie i to juz cos, nie tak jak u niektorych pracuja tyle samo co ich mezowie na etacie a drogi maja dodatkowo w domu.

Gość gość
drogi maja w domu, a moze autostrady ?

Gość mialakota
Ale pazerna. A moj - nie pomaga - nie zmywa - nie gotuje - nie sprząta - kuchnie odwiedza jak do lodowki idzie - nie umie załadować pralki, zmywarki - rozmawia z mamusia 1 do roku Ma mnostwo kasy ale wydaje ja na swoje zachcianki. Nie moje.

Gość gość
To kiepsko , przetrzep mu kieszenie jak wraca z pubu

Gość gość
Znowu bezrobotny polonista poprawia literówki :D

Gość pozitiwe
u mnie są moje rządy, jak nie umyje garów bo jego kolej, stoją w zlewie do sufitu nie dam się zaorać pracujemy jednakowo od razu trzeba chłopa przestawić mój był nauczony że mamusia zmiata pył z drogi całej rodzinie i myślał że zamienił jedną służącą na drugą nie boję się samotności, bo po cholerę mi taki ktoś co do niczego nie poczuwa, myśli tylko o zaspokojeniu swojej d**y