Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

1 pecherzyk 1 płód 2 cialka żółte

Polecane posty

Gość gość

Czy ktoś mógłby mi pomóc w 7 tygodniu i 2 dniu ciąży byłam u ginekologa potwierdził że jest płód ciałko żółte w pęcherzyku ze ładnie bije serduszko tydzień później musiałam isc znowu na kontrole i ginekolog zauważyła w pęcherzyk u 1 płod z bijącym serduszkiem ciałko żółte i dodatkowo jeszcze jedno ciałko żółte ale nie zobaczyła drugiego plodu, czy jest mozliwosc ze zobaczy go pozniej? Miala ktoras z was taka sytuacje ?

Gość gość
ja tak mialam w 11 tygodniu.podobno wszystko bylo ok, lekarz twierdzil że dodatkowo odżywia płód, ale pare dni pozniej trafilam w krwootkiem do szpitala , bylo podejrzenie ciazy blizniaczej nigdy potem nie potwierdzone, ze poronilam drugiego blizniaka, ale drugie dzieciatko dało rade i teraz jestem w 8 mies ciązy:) nie chce cie absolutnie straszyć, ale u mnie tak to było

Gość gość
Ojej to troche mnie wystraszylas, ona powiedziala ze zobaczymy wszystko na wizycie 12 marca albo juz dokladniej na usg 20 marca

Gość gość
naprawde nie chce Ci nic wmawiać, ja tez nie bylam niczego swiadoma i dopiero w szpitalu uswiadomilam sobie że wtedy byly te 2 cialka żółte.uwazaj na siebie, staraj sie odpoczywac, ja nie mialam zadnych problemow wczesniej wiec nie ma powodu abys i Ty wmawiala sobie cokolwiek.powodzenia,trzymam kciuki