Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

jak wy uprawiacie seks???

Polecane posty

Gość gość

tak sobie czytam i zastanawiam się jak te które piszą że karmienie piersią jest obrzydliwe a np rocznego dziecka to juz w ogóle albo że obrzydliwe jest wejście do wody w wannie po dziecku, jak wy uprawiacie seks??? albo jakim cudem bierzecie fiuta swojego faceta do ust??? dezynfekujecie przed czy jak??? bo jak człowiek popatrzy obiektywnie to takie obciaganie jest dużo bardziej obrzydliwe a z finiszem w ustach to już w ogóle, niż karmienie niemowlaka czy ta woda po np 4latku....

Gość gość
ja nie biorę fiuta męża do ust :) i dobrze mi z tym :)

Gość takaaaaaaaa
ja tez nie biore :P

Gość gość
to biedni ci mężowie:P mój to uwielbia:P

Gość takaaaaaaaa
mój pewnie też uwielbia, ale sam brać mnie do ust już nie. Wiec...

Gość gość
hej dziewczyny myjcie pipki, bo nadchodzi wieczór brzydki

Gość gość
tak to już jest, że branie do paszczy podnieca mnie seksualnie, a siedzenie w brudnej zimnej wodzie z mydlinami po kimś uważam za obrzydlistwo i dziadostwo. czego nie pojmujesz?

Gość gość
fuj... zanim weźmiesz do tej swojej paszczy to pewnie minie godzina albo i dłużej od kapieli.... i zaczyna się pocić, ciepło wilgotno, bakterie się mnożą... no pierwszej świeżości to on już nie jest:P a jak wchodzę po mężu do wanny to woda jest jeszcze gorąca i brudna raczej nie jest... jak myjesz podłogę to też pod kranem czy w wiadrze??? bo w wiadrze to po jednym wypłukaniu ta woda jest juz brudna wiesz??? a potem to tylko ten brud rozcierasz po reszcie podłóg:)