Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

7 tydzien i otwarta szyjka !!!!

Polecane posty

Gość gość

Moja szyjka w ciazy jest to poczatek 7 tygodnia jest ona mieka rozpulchniona i nie zbyt wysoko tylko mam jeden problem .. Jest ona lekko otwarta i nw czo to moze znaczyc strasznie sie martwie ;(

Gość gość
A sama sie badalas czy lekarz to stwierdzil?domniemywam ze sama. Dobra rada, nie grzeb tam gdzie nie trzeba bo mozesz sobie tylko zaszkodzic

Gość gość
Raz sprawdzialam sama i pytam co to znaczy ?

Gość gość
że jesteś nienormalna!!!!

Gość gość
dokładnie jw- przestań sobie grzebac, to i histeryzowac nie będziesz

Gość gość
Pomocy to tu sie chyba nie znajdzie ;) Ps. Dotykanie szyjki to jeden kit seks niby dozwolony to czm ni palec ?

Gość gość
to siedź i dalej uprawiaj grzebactwo, tylko nie zapomnij pochwalić się lekarzowi

Gość gość
hehehehe dobrze napisałyście..... kompletnie nie rozumiem sprawdzania szyjki będąc w ciąży....jak już się udało i jesteś w ciąży to w jakim celu grzebiesz tam? po to się chodzi do gina co miesiąc i on wszystko sprawdza....

Gość gość
nie grzebie się dlatego, że się nie znasz na tym! Skąd masz pewność, ze jest otwarta? Ja nigdy się sama tak nie badałam bo po co mam wymacać coś, co mnie zaniepokoi a potem okaże się zapewne, że to normalne. Po co sobie fundować stres? To dopiero początek ciąży, poczekaj jeszcze kilka tygodni to dopiero będziesz miała powody do zmartwień (a czy dziecko się rusza prawidłowo, nie za dużo? nie za mało? co ten brzuch taki twardy? nie za często boli? czy ten ból jest normalny? czy to ciągnięcie nie oznacza czegoś złego?).

Gość gość
mozesz wprowadzic sobie jakies bakterie do szyjki przez takie grzebanie, a w ciazy to szybciej mozesz zakazic sie

Gość gość
Lepiej obetnij sobie te paluchy bo to głupi pomysł żeby je tam wkładać!

Gość gość
po 1 po co pchasz paluchy w ciąży do... po 2 lekarz cię zbada to Ci powie po 3 szyjka np.w 2 ciąży inaczej wygląda niż w 1,u mnie zrobiła się miękka w 12tc i i wydawała się lekko otwarta -takie miałam wrażenie,brałam luteinę to czułam ją przy okazji gdy wkładałam tabletki,zapytałam o to lekarza i było ok