Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sexykotka

Zaniedbane mamuchy.

Polecane posty

Gość gość
Wyliżcie sobie rowy na zgode i już:)

Spoko pomarańczowe sooki nie usuną chyba,że wejdzie tu prawiemamusia ze swoimi tekstami:D

Gość gość
Po co usuwać. Samo zdechnie. Nuuudy

Gość gość
Faktycznie cienkie. Kiedyś to były projekty

Gość gość
to dobranoc :D Zamykamy śmietnik

Gość gość
sexi a co ty taka narwana jesteś??

Dziwna jesteś ! a za kogo Ty się uważasz? Pewnie jakaś wielka pani co wszystko dookoła jej przeszkadza ! A co Cie obchodzi jak kto się ubiera mając dziecko czy nie dba o siebie ! Spójrz na siebie i zainteresuj się swoim tyłkiem bo daleko nie zajdziesz :D

Gość feng
Nie napisałam, że wiem, na czym polega macierzyństwo. Napisałam, że wiem, iż dziecko potrafi zmęczyć. :3

Jaka Ty jestes przyj***** ! Ile Ty kuźwa masz lat że takie zachowanie masz? Na moja może z 17 lat !

Gość gość
Ale durny temat:)

Gość gość
Ziuta Sexikotka to jest 40 letni babsztyl który się nudzi poprostu bo siedzi sama w domu jak palec.

Gość gość
sexykotka weź sie bójaj z tąd jeśli jesteś taka wykształcona to chyba potrafisz też czytać?!Wyraźnie masz napisane że to forum CIĄŻA>PORÓD>MACIERZYŃSTWO I WYCHOWANIE DZIECI!!!!!Dlatego zmień forum który bedzie pasował dla ciebie,ale nie wiem czy taki znajdziesz pt:wredna małpa!!!!

Gość gość
sexykotka weź sie bujaj z tąd jeśli jesteś taka wykształcona to chyba potrafisz też czytać?!Wyraźnie masz napisane że to forum CIĄŻA>PORÓD>MACIERZYŃSTWO I WYCHOWANIE DZIECI!!!!!Dlatego zmień forum który bedzie pasował dla ciebie,ale nie wiem czy taki znajdziesz pt:wredna małpa!!!!

Wredna małpa?Czyli jestem wśród swoich bo na tym forum sa same wredne małpy:D:D

Ja tam osobiście mam kontakt z bardzo zadbanymi mamami, na ich higienę tez narzekać nie mogę, a na to to ja jestem wyczulona ,czy ktoś ma od dłuższego czasu nie świeże tłuste włosy, czy chodzi ktoś w przepoconych nie wypranych ubraniach, czy brzydki zapach od kogoś czuć, z takimi kobietami nie mam styczności mówię szczerze. Są w moim otoczeniu mamy ,które makijażu na siebie w ogóle nie nakładają,(przed ciążą tez się nie malowały niektóre) ale tego nie potrzebują bo i tak zadbane są nienagannie

Ziutka skoro jesteś taka och i ech to dlaczego siedzisz w tym durnym temacie i piszesz z durną osobą?:D

Gość gość
Chyba nikt Cię nie kochał w dzieciństwie!kup Sobie lustro a póżniej pogadamy.Pewnie wyglądasz jak ........... zostawie moze to bez komentarza:)

Gość gość
Co mysle:że mam zajefajnie,jestem szcześliwa mam kochającego męża,zdrowe dzieciaki,mam gdzie mieszkać itp można wymieniać i wymieniać a Ty pustaku co masz oprócz sieczki w mózgu?

Gość gość
sexi ty mówisz o sobie tak??????hahahah załosna jestes zazdrosna babo

Gość gość
Masz męża a mąż ma kochankę bo na ciebie już nie może patrzeć\ HAhahahahahahahhahahahahahahahhaahahahhahahahhahahahahahhahaha dobre normalnie tak się usmiałam .Ja swojemu meżowi ufam!!!!Wiesz co żal mi Ciebie.