Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Fotelik dla dziecka na rower

Polecane posty

Gość gość

Hej chce kupic fotelik do roweru dla mojego 15 miesiecznego dziecka i chcialabym sie dowiedziec czy lepszy jest ten przedni czy tylny.

Gość gość
zdecydowanie z tyłu .

Gość gość
Tylko z przodu mam wiekszy kontakt z dzieckiem i to do mnie bardziej przemawia

Gość gość
Wcale. Niech biega bachor za rowerem to chociaż formę podszlifuje i nie będzie w przyszłości ciepłą kluchą

Gość gość
Z tyłu. Nie przesadzaj z przednim fotelikiem, to śmiesznie wygląda takie wystające coś z przodu rowera :)

Gość gość
ale nie wiem czy w ogóle to jest bezpieczne ,ja jak mówię zdecydowanie z tyłu ,nie wiem jaki kontakt ty potrzebujesz ,ja jadę moje mówię do mojego dziecka ono mi odpowiada i wiem ze jest ok ,zresztą zatrzymujemy się aby sie napić ,dziecko jest zaraz za mną kontakt jest.

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] gość Z tyłu. Nie przesadzaj z przednim fotelikiem, to śmiesznie wygląda takie wystające coś z przodu rowera usmiech.gif """"" To powiedz to holendrom Mieszkam w Nl i tutaj większość mam ma takie foteliki

Gość gość
a autorka nie mieszka chyba w Holandii i jeżeli mieszka w Polsce to u nas zdecydowanie z tyłu fotelik ,tylko raz w ciągu paru lat widziałam u nas z przodu fotelik .

Gość gość
Kiedyś dostałam ataku śmiec****ak matka wiozła dziewczynkę na oko 7 letnią w foteliku z przodu, a najbardziej komiczne były te wielki giry wystające z przodu, no masakra. Bez przesady ale taka pannica to chyba powinna mieć swój rower.

Gość gość
ja mam hamax siesta montowany z tyłu, odchylany w przypadku snu dziecka. bardzo dobry fotelik, polecam.

Gość gość
a co to bachory śpią na rowerach? hahaha wywaliłabym na najbliższym przystanku i pojechała dalej

Gość gość
żeby ciebie ktoś nie w********,czego życzę ci .uważaj .

Gość gość
Dobre są w Decathlonie (marki własnej) montowane z tyłu. Naprawdę godne uwagi. O ile pamiętam seledynowo szare. Widziałam nawet w wakacje na żywo u kogoś na rowerze. Sprawdzałam cenę i są tanie w porównaniu do Hamaxów.

Gość gość
Jedyne czego nie robią to nie odchylają się tak jak droższe Hamaxy. W Decathlonie mają też dobre i tanie kaski dla najmłodszych (takie pierwsze malutkie rozmiary). Wszytko bardzo ładne i dopracowane. Żywe jaskrawe kolory. Rzuć okiem.

Gość gość
fajny temat bo my na wakacje z mężem kupujemy rowery, Mały jest ze stycznia (2013 oczywiście) i też się zastanawiałam czym się różnią, czy być może bezpieczeństwem lub wagą dla dziecka, jeszcze się w temacie nie orientowałam właśnie *** ta pani co nazywa dzieci bachorami, bardzo mi przykro, że jesteś bachorem który nie może mieć bachorów, no ale niektórzy nie powinni się rozmnażać, i wiesz co? bezpłodna nie jesteś bez powodu :)

Gość gość
Żeby bachorom kupować takie cudaczne foteliki to trzeba mieć nasrane we łbie. No ale czego wymagać od idealnych kafeterianek. Kiedyś bachor miał swój rowerek na trzech kołach po starszym bachorze i było dobrze, a teraz cyrki wyprawiają z nimi.