Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

początek ciąży

Polecane posty

Gość gość

Hej. Mam do was pytanie czy takie objawy miała któraś z was we wczesnej ciąży? Chodzi mi o bardzo częste wizyty w toalecie ( nie mam zapalenia pecherza bo nic mnie nie boli ale nie szczepie) i od jakiś 2-3 dni jem wszystko dosłownie wszystko co mi wpadnie w ręce i niby nie jestem jakaś bardzo głodna ale jem. A do toalety to chodzę częściej niż co godzine. Do lekarza idę dopiero w czwartek i wtedy się dowiem czy to ewentualna ciąża czy coś innego na test też chyba za wcześnie bo termin @ mam dopiero za kilka dni. Z góry dziękuję za odp.

Gość gość
kobieto jesteś p******* w tak wczesnej ciąży nie ma takich objawów

Gość gość
tam miało być ani nie szczypie*

Gość gość
ja tak mam przed okresem

Gość gość
spokojnie czy mogłabyś mnie nie obrażać?

Gość gość
radze Ci nie nakrecac sie na ciaze, ja wlasnie jestem po pierwszym mozliwym zaplodnieniu i mialam wszystkie objawy ciazy. chociaz wczesniej ich nie wyczytalam w necie. bolaly mnie jajniki, wiec weszlam w net i co? ciaza. bolaly mnie piersi...ciaza. widzialam w sluzie czwrwone niteczki...implantacja-ciaza.... przyszedl termin okresu i zawital mnie bardzo obficie. takze wg mnie pierwszym objawem ciazy jest braj miesiaczki i przy aktualnym staraniu nie bede na nic zwracala uwagi

Gość gość
nie nakręcaj się kobieto i sobie nie wmawiaj bo możesz być w ciąży ale urojonej. Trzeba zrobić test w dniu spodziewanej miesiączki i tyle a nie sobie gdybać