Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

tralatata

ciąża z facetem poznanym w internecie

Polecane posty

Cześć, mam wielki problem. Na 90% jestem w ciąży.90% ze względu na to, ze mam objawy, aczkolwiek boje się wykonać test (mdłości, zwiększona senność, częstsze oddawanie moczu, powiększenie piersi, i brodawek ), ale nie o to chodzi. Poznałam chłopaka przez internet i spotykaliśmy się przez jakiś czas, uprawialiśmy seks z zabezpieczeniem i bez zabezpieczenie, wiedziałam jakie są tego konsekwencje, i w sumie cieszę się, ze będę miała to dziecko, tylko boje się gadania innych, bo jestem w drugiej liceum. (ale to tez nie o to chodzi) Ten facet Pan P. ma 28 lat i jakiś czas temu zakonczylismy znajomość (bo ja mieszkam w Warszawie, a on w Lublinie). Nawet siebie nie kochamy. nie wiem co mam zrobić? ;/ pomożcie !!!

Gość gość
hmm może walnąć się w łeb za swoją bezmyślność? Skoro się cieszysz to po co pytasz co masz robić?

Gość gość
Jesteś w 2 LO a dałas sobie zrobić dziecko byle komu?!

Gość gość
a ten koleś co na to?? mądra to Ty nie jesteś no tyle mogę powiedzieć..

Jestem pieprzoną nimfomanką, cos jeszcze? Na pewno umyślnie nie dałam sobie tego dzieciaka zrobić

Gość gość
może najpierw zrób test. a później sie zastanawiaj. I już częściej sikasz? Bo ja zaczełam częściej sikać ok. 9 tyg. Jesteś chyba jakimś medycznym ewenementem.

I największy problem to taki, że jestem zakochana w chłopaku, który wyjechał na studia do Chorwacji, codziennie gadamy na skypie, piszemy, ale brakowało mi seksu dlatego tez przespałam się z Panem P

Gość gość
Dziecko, nie oglądaj więcej MTV bo ewidentnie odbija się to na Twojej psychice... Co za pokolenie ;///

Gość gość
Ciąża to nie problem. Uprawiasz seks bez zabezpieczenia z kimś kogo w ogóle nie znasz tak naprawdę. Wiesz że możesz mieć HIV, HPV Kiłe Opryszczke intymną i wiele innych??!

Gość gość
to robiłaś ten test w końcu czy nie ?!

Jak to nie jest prowo to ja się poważnie zastanowię czy mojej córce żeliwnych gaci nie założę ;//

Gość gość
ale skoro nie robilas testu i nie bylas u lekarza to skad wiesz????rano zrob test!

Gość gość
a co na to rodzice?

Gość gość
Dziecko weź się za naukę a nie zajmujesz się głupotami. Testu nie robiłaś, u lekarza nie byłaś ale wiesz że jesteś w ciaży. Ba! Nawet że w czwartym tygodniu. Jak chcesz walić ściemę to chociaż się nie motaj żeby wyglądało wiarygodnie

Gość gość
Kur**a smarkulo, czytać nie umiesz ze zrozumieniem?? Kiedy miałaś dostać okres?????? To jest chyba kluczowy element tej układanki!

Wiem, ze w czwartym tygodniu, bo tylko dwa razy to z Panem P robiłam, dwa dni pod rząd, wiec innej możliwości, aby zajść nie miałam

Gość gość
Co te durne programy robią z tej młodzieży. Przygłup na przygłupie, autorka ma jakieś 18lat a jest tępa jakby miała 12 lat! Niestety ale mas media i robią wode z mózgu :o